Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: twitcomings.com

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit twitcomings.com

Va prezint noul meu experiment: se cheama http://twitcomings.com/ si se vrea a fi un director de evenimente, "motorizat" de twitter.com . Practic, pentru fiecare eveniment inscris, se preiau de pe twitter mesajele relevante, postate de persoane interesate de acel eveniment sau care participa la el, astfel incat se obtin cele mai proaspete informatii.

Situl este pus online cam de 2 saptamani, insa lucram inca intens la el, in ceea ce priveste designul si partea de optimizarea a preluarii reactiilor de pe twitter in timp real. Ca si framework, am folosit WordPress.

Situl se adreseaza unei audiente internationale, data fiind slaba penetrare a twitter-ului in romania.

In ce directie sugerati ca ar trebui sa se dezvolte proiectul?
    Ultima modificare făcută de meetzah; 20th July 2009 la 20:42.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

Cred ca ultima intrebare a speriat cam tare...
    Reformulez: ce parere aveti de idee si de cum este situl acum?
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

E interesant, dar totusi, spixii.ro care are la baza cam aceeasi idee dar o structura, design si complexitate incredibila e mult peste asa ceva

Dever este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th July 2006
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    44
    Posturi
    378
    Putere Rep
    36

Implicit

@meetzah Uitandu-ma la reactiile de aici, observ ca nu prea au legatura cu evenimentul. Cred ca acolo se poate imbunatati.

In ceea ce priveste designul .. poate footer-ul ar trebui sa devina header ? Footer-ul e cool, header-ul e cam monoton.
    Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

da, am observat ca a se intampla lucruri ciudate...
    multumesc pentru pareri.

@Nosfer din cate am avzut eu, spixii dor listeaza evenimentul, cu detalii, insa nu agregheaza de pe twitter reactiile referitoare la el

guitz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th March 2008
    Vârstă
    32
    Posturi
    79
    Putere Rep
    33

Implicit

Ai putea sa preiei twitt-urile ce contin un anumit hashtag (exemplu: #eventRomania) si sa le afisezi ca reactii, altfel nu vei reusi sa afisezi ceva relevant 100%.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

cand creeaza cineva un event ar putea stabilii un hashtag iar apoi sa agreghezi pt evenimentul respectiv doar twiturile cu tag-ul ala

e destul de putin doar sa agreghezi informatiile astea.eu as merge si pe ceva gen twitvite (nu stiu daca asa e corect, dar ideea e ca lumea putea spune "vin sigur - nu vin - nu stiu" si se putea vedea cine vine la eveniment sau nu )

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

ideea e ca nu vreau sa trag de pe twitter doar acele mesaje care au hashtag-ul evenimentului. in felul asta nu ar avea nici un rost site-ul, fiindca oricine ar putea sa dea o cautare pe twitter si sa vada direct acolo mesajele postate. in plus, unele evenimente nu au hashtag-uri proprii.

o alta problema e ca nu toate mesajele care contin acel hash-tag sunt relevante pentru eveniment. vreau sa fie extrase doar acele mesaje care pot sa ofere vizitatorului informatii folositoare.

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca vrei te pot ajuta la de design, acum cat sunt liber, si ar trebui sa salvezi pozele .jpg dar la o calitate mai buna deoarece se vede cam blurat acum..in rest, nu da prea bine visiniul acela din meniu si cu negrul acela onmouseover...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •