salut am revenit cu modificari la www.auto-secondhand.ro ce parere aveti ?
salut am revenit cu modificari la www.auto-secondhand.ro ce parere aveti ?
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
arata foarte bine si profesional, dar eu zic ca logo-ul nu se integreaza cu restul website-ului
am citit ca a zis cineva ca e frumos; intradevar e frumos , merg culorile, dar fontul nu merge deloc (pur si simplu parerea mea)
bafta in continuare iti urez sa detronezi mobile.ro :p , si daca doresti un link exchange cu site cu PR ca si al tau, da-mi un pm
dragut .. ti-as sugera banda stanga in loc de scrisu negru sa il faci alb .. sau o culoare mai ok pentru ochi tinand cont ca fundalul e albastru ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Chiar despre acel albastru de la meniul din stanga vroiam sa-ti zic si eu. Fontul mi se pare ok, desi silcamataru zice ca nu. (nu-i poti multumi pe toti).
Vad ca n-ai tinut cont de ideea cu thumbnail-urile.. dar asta-i partea a2a.
"Succesuri" !
eu ma refeream la fontul din logo care nu merge cu fontul di nmeniuri si continut
mod rewrite pe cand ?
Ca veni vorba de mod rewrite. Pe index ai url-uri de forma:
Iar din cadrul unui anunt ai url-uri de genul:
Nu mai punem ca spatiile din url-uri le-ai lasat asa cum sunt. In loc de Land%20Rover, n-ar fi mai frumos sa fie Land-Rover ?
Ai putea sa modifici si url-urile anunturilor. Din:
Sa ajunga:
Mai ai de finisat![]()
Ultima modificare făcută de casperel; 12th March 2009 la 17:23.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)