Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Facebook relanseaza "Notes"

Polo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    3rd March 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    61
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Facebook relanseaza "Notes"

Facebook este constienta ca in acest moment ii lipseste continutul de calitate care sa ii tina cat mai mult pe utilizatori in platforma, astfel incat sa nu mai fie nevoiti sa acceseze alte siteuri sau sa efectueze cautari pe Google pentru a gasi in alta parte continutul de care sunt interesati.

In acest sens, in ultimele luni a lansat:
    - in luna mai a lansat Instant Articles - modalitatea prin care publisherii pot sa publice direct continut pe Facebook si sa primeasca in totalitate veniturile realizate din reclamele afisate langa continutul publicat.
    - astazi a relansat sectiunea de Notes - prin care incearca sa ii determine pe utilizatori sa renunte la publicarea continutului pe propriile siteuri si sa il publice direct pe Facebook. Noile pagini notes au un design mult mai clen, o imagine mare de cover, vor permite adaugarea de linkuri, hashtaguri si tagurirea persoanelor. Puteti vedea aici cum vor arata, seamana foarte mult cu posturile de pe medium.com

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    25

Implicit

Despre colaborarea dintre FB si aceste mari trusturi s-a mai vorbit pe seopedia, sa vedem cum ajuta creatorii de continut de rand.
    Fara semnatura.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Polo Vezi Post
    Puteti vedea aici cum vor arata, seamana foarte mult cu posturile de pe medium.com
    Ma simt ca si cum intr-un browser as deschide un alt browser care mi-ar deschide o pagina web si in paralel mi-ar pune la dispozitie si un chat Nu stiu daca spre un ghiveci de genul asta mi-as dori sa se indrepte lucrurile.

Practic e ca si cum, extrapoland, pe langa sistemul de operare as mai avea o aplicatie care sa-mi gestioneze toate aplicatiile intr-una singura. Pai nu asta facea deja sistemul de operare? Exact la fel ma simt si aici pe Facebook Notes asta.

Nu stiu. Parca vrea prea mult sa ne mentina pe site-ul lor, prin aproape orice mijloc posibil si in momentul in care vor avea un regres de utilizatori (internetul a dovedit ca e ciclic si tot timpul userii migreaza si nu stiu daca FB va putea sa duca pana la capat lupta asta "impotriva naturii internetului"), practic toate sectiunile astea vor deveni oarecum nesusteabile si vor cauza reactii in lant.

Sa vedem. Ideea e ca poate-s subiectiv, pentru ca nici nu-mi doresc un FB mai puternic decat e azi.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Ma simt ca si cum intr-un browser as deschide un alt browser care mi-ar deschide o pagina web si in paralel mi-ar pune la dispozitie si un chat Nu stiu daca spre un ghiveci de genul asta mi-as dori sa se indrepte lucrurile.

Practic e ca si cum, extrapoland, pe langa sistemul de operare as mai avea o aplicatie care sa-mi gestioneze toate aplicatiile intr-una singura. Pai nu asta facea deja sistemul de operare? Exact la fel ma simt si aici pe Facebook Notes asta.
    Un exemplu mai bun era cel in care pe sistemul de operare aveai instalat un program gen virtual box in care rula un alt sistem de operare .

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    3rd March 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    61
    Putere Rep
    21

Implicit

sa vedem cum ajuta creatorii de continut de rand
    Probabil vor oferi un mic boost la inceput asa cum s-a intamplat si cu clipurile video.

Sincer mie imi place cum va arata pagina de notes are un design curat cu focus catre continut, defapt cam asta este trendul actual in design "less is more".
    Uite aici o alta nota a aceluias autor, cu exemple de linkuri externe, taguri, modalitati de formatare a textului; chiar arata bine.

Sunt si parti pozitive in aceste schimbari. Spre exemplu ai pe blog mai multe articole "cum sa alegi un nume de domeniu", "cum alegi firma de gazduire", "cum setezi blogul", "modalitati de promovare blog" si faci un articol pe Facebook Notes "Ghidul bloggerului incepator", in care integrezi o mare parte din informatiile acestor articole si din fiecare paragraf trimiti linkuri catre articolul respectiv pentru mai multe detalii.

Nu stiu. Parca vrea prea mult sa ne mentina pe site-ul lor, prin aproape orice mijloc posibil si in momentul in care vor avea un regres de utilizatori (internetul a dovedit ca e ciclic si tot timpul userii migreaza si nu stiu daca FB va putea sa duca pana la capat lupta asta "impotriva naturii internetului"), practic toate sectiunile astea vor deveni oarecum nesusteabile si vor cauza reactii in lant.
    Sa vedem. Ideea e ca poate-s subiectiv, pentru ca nici nu-mi doresc un FB mai puternic decat e azi.
    Pai asta este si intentia lor, monopolul. Cu cat utilizatorii petrec mai mult timp pe site-ul lor cu atat cresc sansele de a vinde mai multa publicitate.
    Au inteles ca pentru a-si atinge obiectivele au nevoie de mai multi utilizatori, iar cum populatia multor zone de pe glob nu are acces la internet (pentru ca nu exista retea) au decis sa creeze ei reteaua "gratuit". Vezi proiectul internet.org

Imi este greu sa cred ca vor avea soarta Hi5 si a altor retele (cu siguranta ca le-au analizat demult motivele esecului) toate actiunile lor sunt luate pe baza comportamentului vizitatorilor, practic au ajuns sa cunoasca modul de gandire al oamenilor.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    3rd March 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    61
    Putere Rep
    21

Implicit

Doar cateva cifre
    Ataşament 3718
    Ultima modificare făcută de Polo; 19th August 2015 la 14:15. Motiv: post dublu din greseala la adaugarea pozei.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    28

Implicit

Eu nu ma prea pricep, dar asta conteaza?

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    34
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Polo Vezi Post
    Pai asta este si intentia lor, monopolul. Cu cat utilizatorii petrec mai mult timp pe site-ul lor cu atat cresc sansele de a vinde mai multa publicitate.
    Au inteles ca pentru a-si atinge obiectivele au nevoie de mai multi utilizatori, iar cum populatia multor zone de pe glob nu are acces la internet (pentru ca nu exista retea) au decis sa creeze ei reteaua "gratuit". Vezi proiectul internet.org
    Off: Mandru ca sunt roman: Acum chiar că i-am terminat! Google învins de inteligența românească! Conexiune gratis la internet prin sunet | România Breaking News – RBN Press

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    28

Implicit

Celor tineri e normal sa vi se para ceva extraordinar pentru ca nu ati prins inceputurile cand transmisiile de date sa faceau in banda vocala, 0,3 - 3,4 KHz.
    Ideea geniala este practic reinvierea unei tehnologii pentru a transmite putin acolo unde nu se putea transmite nimic: in tarile lumii a treia (daca le mai numara cineva..), acolo unde nu exista o infrastructura si chiar unde operatorii nu ofera internet...

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit

Problema este cum poti folosi aceste Notes noi. La mine apar tot pe stilul vechi, foarte putin customizabile. La linkul dat de voi mai sus vad ca poti personaliza extrem de mult aspectul. Probabil nu s-a introdus inca pentru Romania?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th March 2013, 21:00
  2. Vand pagina Facebook, categoria "Movie"
    De gamerap în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th February 2013, 03:51
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  4. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  5. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •