Se pare ca Fb a dat drumul la promotii si concursuri pe baza de like, share si comment, in mod oficial, pt pagini de brand... Detalii aici.
Se pare ca Fb a dat drumul la promotii si concursuri pe baza de like, share si comment, in mod oficial, pt pagini de brand... Detalii aici.
Ultima modificare făcută de Nichita; 27th August 2013 la 22:58.
pardon, acum e legal.
Dupa aratea restrictii, mai trebuie sa dea si ei ceva![]()
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
este minunat, se va dubla imediat numarul conturilor fake special facute pentru concursuri &shit si vom raporta productii record de cartofi ( pardon, conturi ) la hectar.
Poate ca ar fi vremea sa ne trezim si sa sortam consursurile la care participam. Si asa un like din 50.000 nu aduce sanse de castig. Daca 50.000 de likeuri sun fake, ce ma va face sa cred ca voi fi eu ales drept castigator? (cand de fapt nu ar fi ales niciun user real)
Sau poate ca organizatorii vor modifica premierea prin oferirea unei reduceri de 5% tuturor comentatorilor + premiile de baza.
Ceva trebuie sa se schimbe cand niste chestii apar ca ciupercile dupa ploaie: ori ciupercile ori userul.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
noi nu avem de ce sa ne trezim ca nu ne am dus la culcare. problema sta in pustani, am vazut zeci de conturi de fb doar cu share uri de concursuri, inclusiv la altex am avut un castigator care avea contul doar ptr asa ceva facut, din pacate nu aveam prevazut (atunci) in regulament ca excludem conturile facute special ptr asta asa ca i am dat premiul ( maricel ).
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
In afara de pustani, exista din pacate si persoane mature care se ocupa aproape profesionist de concursuri. Cunosc online doua cazuri de persoane care au nu doar pagini de facebook, ci si site-uri pe acest profil. Au castigat zeci de concursuri cu produse electronice valoroase si nu de multe ori au folosit tehnici prea putin corecte.
Confirm ceea ce ai spus Mika79. Am un vecin la bloc care se "ocupa" cu castigarea concursurilor pe facebook, ca si premii a luat tablete, telefoane, biciclete pana cand si un bax de biscuiti. Din ce am inteles a cumparat un script prin care poti obtine foarte multe like-uri pentru acest tip de concursuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)