foarte interesant ..merci de informatii.....e bine sa poti "da inapoi comunitatii"(dupa cum ziceai)![]()
foarte interesant ..merci de informatii.....e bine sa poti "da inapoi comunitatii"(dupa cum ziceai)![]()
O sa modific lectia, bazat pe ce am discutat mai sus pentru a evidentia mai tare importanta si la ce anume consider ca este important respectivele 2 criterii.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Ma bucur atunci ca am ajuns undeva. In felul asta poti doar sa creezi lectii mai bune , prin urmare o sa ai si un website mult mai folositor.
Cu respect,
J.Mihai
Absolut, sunt deschis la comentarii care pot face lectiile mai usor de inteles.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Am terminat astazi de postat si ultima lectie de SEO si acum numarul lorau ajuns la 10. Multumesc celor care le-au citit si sper sa fie cuiva de ajutor.
O sa pregatesc pentru urmatorul an o alta serie insa un pic altfel structurata.
Stiu ca poate sunt chiar enervant, dar revin si eu cu cateva comentarii :
- #1 navigare proasta unde nu ai precizat nimic despre structura linkurilor, care ar trebui sa urmeze o anumita structura, conform importantei etc etc, stii povestea foarte bine
- #2 prea multe cuvinte cheie, aici: nu stiu cate site-uri NU sunt indexate cum trebuie din cauza ca au prea multe cuvinte cheie in continut ( recunosc ca nu am facut pana acum nicio astfel de analiza ). Defapt poti sa maresti densitatea aia de cuvinte cheie destul de mult daca stii cum sa "maschezi" asta, creand o fluenta pentru text( si asta nu inseamna chiar densitate ). Uneori se intampla sa te duci prea aproape de keyword spamming daca nu esti atent. Eu cand am site-uri din domeniu si nu sunt sigur, cer ajutorul celorlalti. Poate din prea multa preocupare pentru asa ceva ajungi sa nu iti dai seama ca faci gresit.
- #7 text ascuns: se contrazice putin cu #2, defapt unii isi ascund textul datorita faptului ca vor sa indese mai multe cuvinte cheie pe pagina. Deci asta arata ca , mai multe cuvinte cheie sunt bune pentru pagina. adica ajuta la o mai buna listare in paginile motoarelor de cautare.Motoarele de cautare NU vor ignora aceste site-uri.
Cred ca se mai puteau adauga : cateva vorbe despre imagini, e o greseala facuta destul de des cand vina vorba de title sau alt tag; apoi vreo doua vorbe despre timpul de incarcare a unei pagini web ( server, cod pagina ).
darkstar_tfd poti adauga fara rusine comentariul in blog post. Lista mea este un inceput, sunt enorm de spus pe tema asta. M-as bucura sa vad ca lumea contribuie fiecare cu ideile sale si cu experienta proprie.
Am updatat postul tau cu un comentariu
As avea cateva comentarii la "lectiile tale", sper sa nu te superi.
Lectia 9 - Imbunatatirea Google Page Rank-ului si obtinerea mai multor vizitatori
* page rank-ul nu are nimic cu vizitatoruii, tu insinuiezi invers.
Ca apoi sa spuiDe ce sa platesti bani pentru a-ti imbunatati page rankul cand noi te invatam cum sa o faci gratuit?
Pai e gratuit sau platit? Tu faci referire la Article Submitter..care e platiti.O data sau de doua ori pe articol este indeajuns. Iti poti publica articolele la Associatedcontent.com sau Ezines, sau poti folosi un serviciu de publicare a articolelor ca si cel din Article Submitter.
Nu vreau sa par ca am ceva cu tine (au mai facut-o si altii si i-ai considerat aroganti) dar totusi daca dai lectii Seo ar trebuie sa pui totusi ceva care sa ajute, nu lucruri scriese pe toate forumurile si blogurile.
Sau sa scrii ca lectiile sint pentru incepatori.
Imi cer scuze, astea nu sint lectii seo.
parerea mea![]()
Sunt lectii numerotate de la 1 la 10. Daca as incepe sa scriu despre social bookmarking de le prima lectie cred ca ar fi gresit. Ai complet dreptate ca nu sunt lectii pentru avansati.
De aceea sunt defapt lectii. Sa ajute pe cei care incep sa invete. M-as bucura orice comentariu in oricare din lectii si ar ajuta enorm spun eu. Ce am facut eu e sa pun ordonat 30 de lectii de baza.
Nu cred insa ca voi putea sa ating totul si nu cred ca asta e scopul meu. Incerc sa ajut pe incepatori. Pentru tine poate e de la sine inteles ca publicarea de articole e folositoare. Pentru altii insa poate nu. La fel incerc sa dau solutii gratis (de exemplu publicarea in site.uri in care aplicatia facuta de mine nu poate sa faca).
Ca si mai devereme te-as ruga sa adaugi adaugirile tale si in blog, ar ajuta mult pe cei care citesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)