Alternativă la stocarea în cloud. Dacă aveți deja o licență de Office, poate fi o variantă utilă - plătiți aprox. 300 de lei pe o licență pe un an Office 365, aveți 1 TB stocare inclusă.

OneDrive micșorează masiv prețurile, oferă 1 TB spațiu în cloud utilizatorilor de Office » nwradu blog : OneDrive micșorează masiv prețurile, oferă 1 TB spațiu în cloud utilizatorilor de Office » nwradu blog

"OneDrive va oferi peste câteva zile 15 GB gratuit pentru orice utilizator și, dacă ai o licența de Office 365 (Home, Personal etc), primești chiar 1 TB fără nici un cost suplimentar, ceea ce este excelent. Iar eu plătesc anual un abonament Office 365 Home.
Mai mult, au scăzut prețurile pentru stocarea pe bani. Dacă nu ai Office, te costă 24 de dolari pe an pentru 100 GB, preț scăzut de la 50 de dolari pe an. Este același preț ca și la Google, este un serviciu la care Microsoft nu cred că va renunța prea curând (având în vedere că-i oferit la pachet cu Office nu cred că-l vor închide în următorii ani), iar folderele cu fotografii sunt excelent gestionate pe OneDrive, cu afișare și navigare rapidă în browser de la una la alta. Mai mult, deja țin pe OneDrive toate fișierele mele din Office."