Informatii proaspete la inceput de an despre motoarele de cautare si retelele sociale.
Enjoy!![]()
Informatii proaspete la inceput de an despre motoarele de cautare si retelele sociale.
Enjoy!![]()
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Multumim de informatii! Interesante. Si va fi interesant si un studiu pe urmatoarele luni... social media creste destul de tare in extern... romanii deabia de-acum incep sa le foloseasca mai bine. E de urmarit acel procent.
Ultima modificare făcută de Ben Boingeanu; 18th January 2011 la 11:39.
Boingeanu Ben
As fi fost curios sa vad cat din cei 56% este reprezentat de brand keywords...cred ca ar schimba total perspectiva
Si eu care ma gandeam ca procentul ar fi mai mare..
@Ben
De crescut, sigur creste. Sa vedem cu cat.
@maki
Cred ca destul de mult. De obicei la orice site serios e mare.
@Prometeu
Mai mare de 56%?
Referitor la traficul adus de facebook, iata aici cum de la 69 de vizite a ajuns la 30 mii De la 69 la peste 30k vizitatori intr-un week-end | Andreescu.info
L-am urmarit si mi-a placut abordarea lui. Chiar l-am dat ca exemplu de asa da - desi, au fost voci care au spus ca "sa vedem cati vizitatorii se vor si reintoarce pe site".
Da, ma asteptam mai mare de 56% . Nu zic de site-urile mele unde am in medie 85% trafic din motoare de cautare , pe asta ma bazez, dar totusi ma asteptam la un procent mai mare .
Pur si simplu observ traficul direct ca un factor important, cand ma gandesc ca 6% din acei 56 sunt reprezentati si de cautari pe google gen seopedia.ro sau youtube.com sa zicem .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)