Se pare ca Digg e in mare galeata cu banii.
Beleaguered Digg announces more layoffs | The Social - CNET News
Se pune intrebarea inca o data cat de profitabile, pe termen lung, pot fi site-urile "sociale".
Se pare ca Digg e in mare galeata cu banii.
Beleaguered Digg announces more layoffs | The Social - CNET News
Se pune intrebarea inca o data cat de profitabile, pe termen lung, pot fi site-urile "sociale".
Lucian
De la ultima versiune lansata traficul se duce tot in jos. Sunt convins ca e foarte profitabil, dar fac reduceri de personal pentru ca vor sa-si pastreze profitul, chiar daca le-a scazut traficul foarte mult. Oricum siteul era ok si l-au stricat de tot.
Si eu sunt de aceeasi parere cu Alex, digg-ul este si va fi inca mult timp de acum incolo profitabil doar ca au cam dat-o in bara cu noua versiune. De exemplu Reddit e peste ei de peste un an de zile si merge chiar foarte bine. Digg-ul a incercat sa recupereze cumva dar n-a fost tocmai cea mai buna alegere.
modelul digg e unul pierzător. oamenii imbatranesc si nu mai au timp/chef de site. techmeme ftw!
Nu vreau sa gresec dar cred ca au scazut din momentul ce au decis sa nu mai dea link direct.
Eu foloseam digg.com pentru indexare rapida a unui site nou construit.
Posibil si asta sa fie o explicatie
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)