Web CEO 6.0 tocmai a fost lansat .
Ceva interesant insa : uiati-va la ultima mea nota.![]()
Web CEO 6.0 tocmai a fost lansat .
Ceva interesant insa : uiati-va la ultima mea nota.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Solutia nu e gratis e doar 15 zile trial si pe un calc. mai slabut merge chiar prost. O solutie mai buna de cat Web CEO gasesti la Axandra.com si este 30 zile trial full option.
Te rog retine-te in a face informatii incorecte.
L-am downloadat si testat, si este functional 100% fara limita trial.IMPORTANT: This version has no time limits and is fully functional. You can upgrade to a higher edition at any time. Even then, feel safe with the standard 30-days Money-Back Guarantee.
Este mai buna pt ca o revinzi tu ?O solutie mai buna de cat Web CEO gasesti la Axandra.com si este 30 zile trial full option.![]()
Daca tot ai un reffer id in URL, da-ne mai multe detalii si noua.
Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 2 2006, 10:27 AM) [post=11368
http://www.axandra-web-site-promotion-soft...on-features.htm - > feature list si screanshoot. Downloadeaza , testeaz-o cum am facut eu cu WEb Ceo 6.0 la care probabil esti referal si daca iti place poti deveni si reseller. Solutia este recomandata si de]
Te rog retine-te in a face informatii incorecte.
L-am downloadat si testat, si este functional 100% fara limita trial.
Este mai buna pt ca o revinzi tu ?![]()
Daca tot ai un reffer id in URL, da-ne mai multe detalii si noua.
[/QUOTE]
http://www.axandra-web-site-promotion-soft...on-features.htm - > feature list si screanshoot. Downloadeaza , testeaz-o cum am facut eu cu WEb Ceo 6.0 la care probabil esti referal si daca iti place poti deveni si reseller. Solutia este recomandata si de www.seochat.com .
<div class='quotetop'>QUOTE(theKing @ Mar 2 2006, 12:48 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
WEb Ceo 6.0 la care probabil esti referal si daca iti place poti deveni si reseller. [/QUOTE]
Nu-s referral la nici un fel de software de tip SEO/SEM. Tu da. Obiectivitatea ta asupra Axandra e indoilnica.
<div class='quotetop'>QUOTE(theKing @ Mar 2 2006, 12:48 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>Solutia este recomandata si de www.seochat.com .
[/QUOTE]
Care este o porcarie de forum, si care decade intr-un ritm alartmant.
Hai sa ma bag si eu in vorbaPostat în original de Cristian Mezei @ Mar 2 2006, 03:37 PM) [post=11386
![]()
Modulul de adunat linkuri bagat in WebCEO e slabutz rau. L-am testat azi vreo ora si ce sa zic, merge, dar nu se compara cu modulul din Axandra, cu cel din SEO Studio si mai ales cu SEO Elite. Oricum, parerea mea e ca schimbul de linkuri se poate face lejer anuntandu-ti disponibilitatea pe forumurile de specialitate, prin directoarele de link exchange samd. Nu gasirea partenerilor e problema, ci timpul.
Axandra pare intr-adevar foarte puternic si urmaresc cu placere newsletter-urile lor. Pretul mi se pare insa mult prea piperat pentru ceea ce ofera, iar facilitatile "free" sunt, din pacate, fie limitate, fie inutile. In varianta "free", Web CEO chiar este un soft utilizabil (modulele de ranking si de link popularity le rulez zilnic), ceea ce nu se poate spune despre Axandra, pe care il deschid doar o data la vreo doua saptamani, de curiozitate, sa vad ce se mai actualizeaza. Pentru sarcinile mai avansate am preferat sa cumpar o licenta de SEO Studio care are un pret mult mai corect si, in plus, "se abtine" de la dat sfaturi (chestie care ma enerveaza si la Web CEO) fiind gandit ca un simplu companion, ca un ajutor in munca de SEO, nu ca un substi]
Nu-s referral la nici un fel de software de tip SEO/SEM. Tu da. Obiectivitatea ta asupra Axandra e indoilnica.
Care este o porcarie de forum, si care decade intr-un ritm alartmant.
[/QUOTE]
Hai sa ma bag si eu in vorba![]()
Modulul de adunat linkuri bagat in WebCEO e slabutz rau. L-am testat azi vreo ora si ce sa zic, merge, dar nu se compara cu modulul din Axandra, cu cel din SEO Studio si mai ales cu SEO Elite. Oricum, parerea mea e ca schimbul de linkuri se poate face lejer anuntandu-ti disponibilitatea pe forumurile de specialitate, prin directoarele de link exchange samd. Nu gasirea partenerilor e problema, ci timpul.
Axandra pare intr-adevar foarte puternic si urmaresc cu placere newsletter-urile lor. Pretul mi se pare insa mult prea piperat pentru ceea ce ofera, iar facilitatile "free" sunt, din pacate, fie limitate, fie inutile. In varianta "free", Web CEO chiar este un soft utilizabil (modulele de ranking si de link popularity le rulez zilnic), ceea ce nu se poate spune despre Axandra, pe care il deschid doar o data la vreo doua saptamani, de curiozitate, sa vad ce se mai actualizeaza. Pentru sarcinile mai avansate am preferat sa cumpar o licenta de SEO Studio care are un pret mult mai corect si, in plus, "se abtine" de la dat sfaturi (chestie care ma enerveaza si la Web CEO) fiind gandit ca un simplu companion, ca un ajutor in munca de SEO, nu ca un substitut pentru luarea deciziilor.
Lucian
Nu folosesc nici un software decat pentru monitorizare. Repet.
Nu am testat si nu ma intereseaza alte functii![]()
Eu am decis sa cumpar licenta de SEO Studio exclusiv datorita instrumentului "Analyzer", dar acum folosesc cam 50% din timpul petrecut cu programul asta "Link Plus+". "Submission" nu ma intereseaza, "Ranking" - foloseam deja WebCEO (si il folosesc in continuare), "Top 10 Spy" - e util cateodata sa ai o privire de ansamblu, dar nu mai mult.Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 2 2006, 09:55 PM) [post=11421
Am decis sa investesc intr-o licenta in principal din doua motive:
1. fiindca aveam bani, si pur si simplu imi permiteam si am zis ca e util sa fie o asemenea licenta in firma, mai ales ca mi-ar fi mult mai usor sa invat pe cineva cum sa lucreze cu un software, mai degraba decat sa-i povestesc incetul cu incetul cum sa faca SEO (hm, atat cat ma pricep si eu, fireste)
2. fiindca un software iti permite sa pastrezi rapoarte, sa tii mai usor un istoric a ceea ce ]
Nu folosesc nici un software decat pentru monitorizare. Repet.
Nu am testat si nu ma intereseaza alte functii
[/QUOTE]
Eu am decis sa cumpar licenta de SEO Studio exclusiv datorita instrumentului "Analyzer", dar acum folosesc cam 50% din timpul petrecut cu programul asta "Link Plus+". "Submission" nu ma intereseaza, "Ranking" - foloseam deja WebCEO (si il folosesc in continuare), "Top 10 Spy" - e util cateodata sa ai o privire de ansamblu, dar nu mai mult.
Am decis sa investesc intr-o licenta in principal din doua motive:
1. fiindca aveam bani, si pur si simplu imi permiteam si am zis ca e util sa fie o asemenea licenta in firma, mai ales ca mi-ar fi mult mai usor sa invat pe cineva cum sa lucreze cu un software, mai degraba decat sa-i povestesc incetul cu incetul cum sa faca SEO (hm, atat cat ma pricep si eu, fireste)
2. fiindca un software iti permite sa pastrezi rapoarte, sa tii mai usor un istoric a ceea ce ai facut etc. In timp e util.
Lucian
Imi dai si mie te rog ?Postat în original de kevinro @ Mar 2 2006, 09:39 PM) [post=11425
![]()
Banca Unicredit, sucursala Mihalache.
IBAN : pe PM.
Livrezi cat poti si cat vrei]
1. fiindca aveam bani
[/QUOTE]
Imi dai si mie te rog ?![]()
Banca Unicredit, sucursala Mihalache.
IBAN : pe PM.
Livrezi cat poti si cat vrei ok ?
Mersi![]()
![]()
Oi fi eu offtopic... insa intreg topicul asta e offtopic
Cristi, ai preluat cumva WebCEO? Se dezvolta mai nou de catre comunitatea SeoPedia?SEO Soft
Cu si despre software-ul SEO dezvoltat de comunitate.
</joke>
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)