Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 54

Subiect: hopa.ro

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

eu personal am reportat de o gramada de ori. si inca nu au facut nimic cu el. nucred ca isi bate capul google cu niste amarati de romani.eu doar mi-am spus supararea aici ca ma stresau jegosii aia.macar daca s-ar rezolva ceva
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

AU fost site-uri scoase dupa raportari. Site-uri romanesti raportate de romani.

Acum...sper ca nu vreti ca Google sa execute in timp real ceea ce cerem noi.

Pacat ca anuntati un spam pe forum..dar nu il raportati si la Google.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

dragoserv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    237
    Putere Rep
    38

Implicit

Tot din cauza unui jegos am deschis eu un topic (care a fost inchis de Krumel) ca ofer 200 Euro pentru cine poate scoate un site din google pentru spam, credeti-ma ca am reusit si am facut peste 100 de spam report-uri la google (persoane diferite) si nimic...cu toate ca acel site are text ascuns in pagina...asa ca slabe sanse...sa fie scos acest site...
    Krumel poti da cateva exemple de site-uri Romanesti scoase din google? chiar sunt curios...

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

dragoserv, daca ai fi avut rabdare sa citesti ce e pe forumul asta ai fi vazut exemple.
    Mura-n gura nu se poate...
    Topicul respectiv l-am inchis si ti-am explicat de ce.

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de dragoserv Vezi Post
    Krumel poti da cateva exemple de site-uri Romanesti scoase din google? chiar sunt curios...
    Sigur ca exista
    Site-ul meu a fost scos din google (nu cel din semnatura) ca urmare a unei reclamatii (intemeiate de altfel). Banarea a tinut o luna pina am dovedit ca sunt baiat cuminte
    Entrepreneurship & business research
    Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

inca doua spamuri gasite (asa, daca sunteti curiosi)
    jocuri cu prosti - Căutare Google
    jocuri politie - Căutare Google
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

gabi.jguma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th September 2007
    Posturi
    74
    Putere Rep
    35

Implicit

Cam tarziu, dar vreau sa zic si io vro doo vorbe.

Parerea mea este ca in anumite cazuri (cel de fata e un exemplu clar), spam-reportul nu o sa aiba nici un efect. Google a incetat de mult sa fie user oriented, e in mod cert self-revenue-oriented, ca sa ma exprim "poetic", iar hopa.ro, la ce trafic are, baga o gramada de bani in "buzunarul" Google, fara indoiala.

Faptulc a suntem "niste amarati de romani" cum zice Seinfeld mai sus, probabil ca are de-a face, in ideea ca, fiind spam pe o piatza locala, eforturile oricui de a scoate la suprafata concubinajul Google cu un astfel de site, nu vor ajunge in veci la "urechile" conducerii si a investitorilor.

Site-urile sociale ar putea propaga o astfel de stire pana la faza in care Google sa se simta, si sa faca ceva....dar, probabil asta s-ar intampla in cazul vreunui site in engleza, care ar trebui sa deranjeze foarte multa lume.

Parerea mea.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

gabi.jguma, spam-reportul are sau o sa aiba efect, indiferent de barbologia aruncata pe un forum.

hopa.ro nu e un site in care sa stea Google cand vine vorba de bani si ca sa iti dovedesc ca bati campii in mod filozofic: cei care fac reclama prin intermediul lui Google vor ca banii pe care ii dau pentru reclame sa aduca un profit lor si nu lui Google sau userilor care afiseaza reclamele. Cu alte cuvinte, o firma care isi face reclama prin Google vrea trafic care sa il poata converti in client si in nici un caz click-uri de pe site-uri fara continut si care fac spam.

hopa.ro si multe alt site-uri de genul asta...or sa cada...asa cum au mai cazut si altele, vezi sectiunea de spam de pe forumul asta.

Asa ca filozofii dinastea nu prea merg pe un forum in care toti stiu ce inseamna spam, adsense si raportare spam la Google.

Tine aproape.

gabi.jguma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th September 2007
    Posturi
    74
    Putere Rep
    35

Implicit

Krumel, sunt de acord cu tine ca cei care folosesc Adwords au scopul clar de a atrage clientii pentru ei, si nu de a umple buzunarele Google, dar asta nu inseamna ca Adsense "lucreaza" numai pentru binele celor care folosesc Adwords.

Evident, google pune la dispozitie utilizatorului de Adwords o multime metode prin care poate sa-si maximizeze campaniile, dar majoritatea userilor probabil ca merg pe default, si reclamele lor ajung pe site-uri gen hopa.ro... iar google nu se supara!

Numai ce am intrat pe hopa, si am gasit pe index reclame catre mall.neogen.ro(animalute), dc-shop.ro, rasig.ro(vanzari imobiliare)...si altele...

Google face o gramada de bani de pe urma celor care nu stiu sa foloseasca Adwords...si de pe urma celor care stiu sa atraga trafic, nu e nici o filozofie!

Iar google ignora spam-ul de multe ori, mai ales in situatiile in care are de castigat.

PS: daca te-am deranjat cu ceva, te rog sa ma scuzi, dar mi se pare ca ai o atitudine un pic cam deplasata pentru un admin! Nu am pus linkuri de cine stie ce fel in semnaturi, nu ii fac reclama nimanui, nu am flame-uit pe nimeni, mi-am spus parerea. Mersi. Feel free to hand-edit me, if you wish!

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Nu mai deranjat cu nimic, doar ca nu inteleg oamenii care vorbesc fara sa stie ceea ce vorbesc.

Admin sau nu, as avea aceeasi atitudine indiferent.

Multi vin pe forum si isi dau cu parerea si isi exprima tot felul de viziuni, putini dintre ei stiu ce vorbesc.

Faptul ca Google nu a banat inca un site care face spam, dupa o raportare...nu inseamna ca site-urile nu vor fi banate.

Apropo, Google verifica manual unele link-uri dupa sesizari.

Este timp.

Esti liber sa te exprimi pe forumul asta, doar sa stii ce vorbesti.

Bine ai venit.

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •