Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Depozitul de anvelope

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    35

Implicit Depozitul de anvelope

Buna,

Ma ocup de site-ul companiei pentru care lucrez (nu neaprat SEO, mai mult administrare, actualizare etc) si am observat ceva ciudat in codul html al unor pagini din site. Site-ul nu are meta tag-uri pe main si logic ar fi sa nu aiba nici in subpagini (nu a fost creat de noi si exista cand m-am angajat eu aici, deci nu cunosc exact detalii). Insa, spre surprinderea mea, am vazut in unele subpagini urmatoarul text:

<meta name="Keywords" lang="ro" content="" />

<meta name="Date" content="2007-09-03" />
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <meta name="robots" content="all,index,follow" />
    <meta lang="ro" name="description" content="Preturi online anvelope,jante aliaj.Importator anvelope(cauciucuri,pneuri) Michelin,Continental,Dunlop,Goodyear,Fulda,Pirelli ,Vredenstein,Semperit,jante(jenti) aliaj,antifurturi roti,capace roti.Service roti,montat,echilibrat,presiune azot,indreptat reparat jante aluminiu,inscriptionare geamuri oglinzi retrovizoare" /><meta name="Keywords" lang="ro" content="Depozitul de Anvelope: importator de anvelope, anvelope,cauciucuri,pneuri,service roti,jante aliaj,jenti,vulcanizare,importator,indreptat jante" /><style type="text/css"> @import url("/ke_incs/ke_css.css"); </style>
    Site-ul care are aceleasi keywords si description este depozitul de anvleope punct ro. Bineinteles, site-ul meu nu are nicio legatura cu anvelope, roti si alte balarii.

Cu cateva momente inainte de a face eu verificarea, site-ul a fost cazut iar eroarea afisata era una mysql. Are vreo legatura? Dar data de mai sus meta name="Date" content="2007-09-03" ?

Puteti sa-mi spuneti, va rog, cum a aparut acel cod acolo? Ce castiga site-ul depozitul de anvelope din asta? Pot sa raportez asta catre google?

Multumesc!

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

daca e un fisier php... uita-te pe cod.. la cum se actualizeaza data si cuvintele
    Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

webdesigerul dinaintea ta o fi luat pagina de la ei cu save as... porma a suferit modificari si iar modificar... pana a ajuns sa nu mai semene siteurile intre ele.

si eu de multe ori cand incept un nou proiect iau fisiere din altul deja facut. De exemplu am ceva cu membri si care sa se apropie de ce am mai facut iau de acolo. Si uneori uit title sus sa modific, de keywords nu mai zic.

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    35

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri.

@haotik: la asta m-am gandit si eu.. ca au facut copy/paste de acolo. erau insa doua chestii care ma puneau pe ganduri: data aia si faptul ca nu apareau title-ul , keywords-urile si description-ul si pe prima pagina.

Oricum, acum am rezolvat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •