SPAM de zile mari....cred ca la 95% din ce au acolo, nu au rezultate.
SPAM de zile mari....cred ca la 95% din ce au acolo, nu au rezultate.
site:practicmagazin.ro/cautprodus = Aproximativ 3.410.000 (de) rezultatecata nesimtirea. Parca vad ca o sa zica ca nu stiau...
site-ul este a unui coleg de pe forum![]()
si ce de trafic are... uite asa ne ia altii painea de la gura si ne miram de ce noi, cei corecti, investim mult mai mult decat ei in proiecte si nici macar nu ajungem la acelasi nivel. Mi-e jena!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Si a fost vreunul din voi care a completat formularul de raportare a spamului? https://www.google.com/webmasters/to...amreport?hl=ro
Din experienta proprie te intreb, ai reusit tu sa inchizi vreun site prin aceasta metoda? Am vazut zeci de cazuri de genul asta unde au sarit toti cu reclamatii, dar nu s-a intamplat nimic.
Da, e mai bine sa fii inactiv in loc sa incerci sa rezolvi ceva. Stii cum se zice, incercarea moarte n-are.
Imi poti arata clar, cu dovezi, ca aia care au sarit ca au reclamat, chiar au completat formularul ala si au dat send? N-ai sa vezi asa ceva pentru ca printre ei se afla si alti spammeri carora le este frica sa completeze acel formular pentru ca, cine stie, se uita cineva de la google pe site-urile lor...
Nu iti pot garanta ca ei chiar au reclamat, intradevar, asa cum spui si tu, multi se ascund dupa deget. Eu plec acum de la calculator, la ora 8 revin si fac si eu reclamatie. Chiar sunt curios daca se data asta se va petrece ceva. Ar fi foarte bine, intrucat ar fi in avantajul nostru sa ne eliminam concurenta in acest mod.
Ultima modificare făcută de edy12006; 3rd May 2011 la 13:23.
sincer ma gandesc si eu din ce in ce mai mult sa spamez. nu de alta dar cei care au site cam de atata timp cat am si eu, copiaza un banc pe care il gasesc in vreo 100 de alte siteuri si au trafic de cel putin 4, 5 ori cat am eu. cand m-am chinuit sa traduc din engleza niste bancuri noi nu mi-au venit mai mult de 10 persoane de pe google. pur si simplu nu imi explic cum se face ca un site care spameaza la greu are trafic la greu. google tot se lauda ca va crepa paiul in patru dar vad ca numa vorbele is de ei.
un exemplu elocvent: Google
Am trimis si eu un report de spam la google. Sunt chiar curios daca se vor lua masuri, intrucat experientele din trecut mi-au dovedit ca nu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)