geseidl.ro/
In footer, cum e moda.
Oameni vehementi, lucru cert: si-au ascuns si propria adresa!
p.s. chestia e cam pe toate paginile.
geseidl.ro/
In footer, cum e moda.
Oameni vehementi, lucru cert: si-au ascuns si propria adresa!
p.s. chestia e cam pe toate paginile.
Culmea e ca il cunosc pe owner... si acu vreo 3 ani cand imi zicea ca site-ul e bine rank-uit.... si eu nu aveam idee de seo spam and stuff, ma miram cum de e in top 10. O sa-i dau un semnal.] geseidl.ro/Postat în original de too_night @ Apr 8 2006, 07:48 PM) [post=13148
In footer, cum e moda.
Oameni vehementi, lucru cert: si-au ascuns si propria adresa!![]()
p.s. chestia e cam pe toate paginile. [/QUOTE]
Culmea e ca il cunosc pe owner... si acu vreo 3 ani cand imi zicea ca site-ul e bine rank-uit.... si eu nu aveam idee de seo spam and stuff, ma miram cum de e in top 10. O sa-i dau un semnal... poate redreseaza situatia.
Postat în original de Ciprian Sorlea @ Apr 8 2006, 08:24 PM) [post=13152
ok; oricum, "Spam report successfully submitted' inainte de postarea aici;]
Culmea e ca il cunosc pe owner... si acu vreo 3 ani cand imi zicea ca site-ul e bine rank-uit.... si eu nu aveam idee de seo spam and stuff, ma miram cum de e in top 10. O sa-i dau un semnal... poate redreseaza situatia.
[/QUOTE]
ok; oricum, "Spam report successfully submitted' inainte de postarea aici; am obiceiul asta prost...
![]()
Bun sau prost... e sanatos obicei]Postat în original de too_night @ Apr 9 2006, 11:11 PM) [post=13170
ok; oricum, "Spam report successfully submitted' inainte de postarea aici; am obiceiul asta prost...
[/QUOTE]
Bun sau prost... e sanatos obiceiul.
Keep up za good work![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)