Te saluta unu ceva mai vechi.
Postul tau pare al dracu de suspeect. Ti-am dat un minus la reputatie, asa de Bun venit!
Postul tau pare al dracu de suspeect. Ti-am dat un minus la reputatie, asa de Bun venit!
Postat în original de Stelian @ Mar 10 2006, 11:20 PM) [post=12102
Atunci ma retrag scuze
caut alte discutii
PS
Si daca imi dad]
[/QUOTE]
Atunci ma retrag scuze
caut alte discutii
PS
Si daca imi dadeai un plus castigam ceva ???
Poate nu-ti venea sa pleci din prima, desi din prima era venitul...; problema celorlalti cred ca are legatura cu: "ai legatura cu site-ul respectiv?"; e simplu; oricum, e destul de dub]Postat în original de alis @ Mar 10 2006, 10:57 PM) [post=12105
Atunci ma retrag scuze
caut alte discutii
PS
Si daca imi dadeai un plus castigam ceva ???
[/QUOTE]
Poate nu-ti venea sa pleci din prima, desi din prima era venitul...; problema celorlalti cred ca are legatura cu: "ai legatura cu site-ul respectiv?"; e simplu; oricum, e destul de dubios post-ul tau, intr-adevar.
Da exsista, suntem chiar rude mama mea cu mama lui / ei sunt femei,Postat în original de too_night @ Mar 11 2006, 02:43 AM) [post=12116
ce vrei asa imi trebuie daca ma bag si eu ca chi]
Poate nu-ti venea sa pleci din prima, desi din prima era venitul...; problema celorlalti cred ca are legatura cu: "ai legatura cu site-ul respectiv?"; e simplu; oricum, e destul de dubios post-ul tau, intr-adevar.
[/QUOTE]
Da exsista, suntem chiar rude mama mea cu mama lui / ei sunt femei,
ce vrei asa imi trebuie daca ma bag si eu ca chilotii in ...(stiti voi unde )
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)