În data de 01.02.2009, C&C Training&Consulting <office@tradeconsult.ro> a scris:

Prospectarea si stabilirea intalnirilor de vanzare prin telefon

Suna un client! ...si incheie o vanzare

.................................................. .................................................. ....

Ati primit acest email deoarece adresa dumneavoastra este in baza de date a SC C&C TRAINING&CONSULTING SRL.Acest email va este transmis de catre C&C Training&Consulting SRL si este o cerere de accept de comunicari comerciale. In conformitate cu legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece:

- contine datele necesare de identificare ale expeditorului;
- contine instructiunile de dezabonare;
- acceptare de primire a ofertei nu va implica financiar;
- adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri;
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.

Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dumneavoastra, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam să apasati linkul de dezabonare din corpul mesajului trimis. Adresa dvs. va fi automat scoasă din baza noastră de date.

Sau

Sa trimiteti un email la adresa office@tradeconsult.ro cu titlu *“refuz”* in care sa ne indicati adresa pe care doriti sa o scoatem din baza noastra de date.
In caz contrar consideram acceptul dumneavoastra expres pentru a putea receptiona comunicari ale C&C Training&Consulting.

Va multumim!
.................................................. ..............................