Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: design portal

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit design portal

am nevoie pentru un proiect personal de un logo + layout pentru un portal de turism;

sunt interesat in a primi oferte pe aceasta tema, oferte sustinute de ceva argumente (in special portofoliu);
    cei care trimit si niste drafturi (format jpeg, eventual cu watermark pentru a nu genera discutii / suspiciuni de copyright) au sanse in plus sa ma convinga;

nu am un buget fix pentru jobul asta si m-ar interesa ceva la un pret rezonabil (stiu sa apreciez calitatea insa si o propunere "exceptionala" ma poate convinge sa platesc un pret pe masura)

mentionez ca aceasta oferta poate sa apara si in alte locuri si nu este un concurs din care "sigur" va fi ales un castigator;
    daca nici o oferta nu ma va convinge atunci nu va fi nici un castigator;

termenul este de minim o saptamana, insa as vrea ca in maxim 2 sapt sa inchei o intelegere cu cineva pe aceasta problema;

detalii tehnice:
    - portalul o sa contina "o gramada" de chestii dintre care amintesc: lista de oferte organizata in diverse categorii, articole, director de firme din domeniu si tot felul de "maruntisuri" de tipul curs valutar and stuff;
    - creativitatea este apreciata si NU trebuie sa lase impresia de template
    - trebuie sa nu fie prea incarcat cu elemente grafice inutile (si asa o sa fie elemente de continut destule) si sa fie usor de folosit de catre user (userul trebuie sa fie centrul acestui proiect)
    - titlul pt logo va fi "vacanta online"

nu uitati sa mentionati si pretul pe care il considerati corect pt propunerea facuta (pretul poate fi mentionat prin mesaj privat - caz in care el va fi confidential - sau direct prin mesaj public aici impreuna cu oferta tehnica)

pt orice intrebari suplimentare astept interventii in topicul asta

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    38

Implicit

Sincer... e cam ciudat ca tu ai site de webdesign si ceri oferte pentru design, sper sa nu ceri doar ca sa iti dea oamenii cu imaginatie idei ca pe urma sa faci tu situl, dar bineinteles e prezumtia de nevinovatie pana la dovada contrarie.

IMHO
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
    Sincer... e cam ciudat ca tu ai site de webdesign si ceri oferte pentru design, sper sa nu ceri doar ca sa iti dea oamenii cu imaginatie idei ca pe urma sa faci tu situl, dar bineinteles e prezumtia de nevinovatie pana la dovada contrarie.

IMHO
    daca citeai si alte mesaje ale mele sau te uitai pe "siteul meu de webdesign" observai ca nu e firma mea; eu lucrez acolo;
    chestia pt care am cerut oferta e un proiect personal care e mai bine sa nu se amestece in nici un fel cu jobul (astfel se evita posibile viitoare dureri de cap);

ideile le am deja (cele functionale cel putin, pt design.. de asta platesc.. sa aduca si creativitate) si nu am cerut obligatoriu un draft demo.. un portofoliu rezonabil ma poate convinge (am spus asta si in primul mesaj);
    exista si oameni cu talent care sunt la inceput de drum si demoul era mai mult pt ei (largind aria de cautare creste probabilitatea de a obtine "a good deal")

dupa cum am spus.. participa cine e interesat de oferta, alege singur metoda prin care participa si tot singur spune pretul pe care il asteapta pt munca propusa;
    cei care participa trebuie sa inteleaga si faptul ca daca nu castiga nu vor fi platiti in nici un fel;

ps. daca am nevoie de inspiratie grafica sunt muulte situri cu templateuri bune plus google (mai ales ca domeniul pe care se concureaza e bine populat cu alte situri)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange Portal Info ( www.portal-info.ro )
    De StarNET în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th July 2010, 23:45
  2. PHP + Design
    De BeFree în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th April 2008, 18:24
  3. design + seo
    De toni în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st January 2008, 14:44
  4. Design Bun !!