Oferta pachet de advertoriale
Fiindca tot vine Pastele, ofer 3 pachete de cate 50 de advertoriale pe un site cu profil feminin pe care il pastoresc. (probabil multi stiu despre ce site este vorba, iar pentru cei care nu stiu, voi oferi adresa lui in privat)
Caracteristicile pachetului oferit:
- Articolele vor fi furnizate de voi, minim 500 de cuvinte, maxim 1 link catre money site + 1-2 linkuri catre resurse related nisei (optional) + 1-2 linkuri interne (daca e cazul si am ceva material related deja publicat)
- Articolele vor fi de interes general, fara tenta de reclama, cat mai obiective posibil.
- Articolele pot fi consumate oricand, pe parcursul unui an (ideal ar fi un 5 articole lunar, dar nu e o conditie obligatorie, le puteti consuma in functie de necesitati)
- Ancora pe care puneti linkurile va fi ori generica, ori pe brand. Nu accept ancore pe money keywords
- Pentru a fi usor de urmarit/ contorizat, articolele vor fi assignate unui user cu numele vostru (sau ma rog, putem cadea de acord asupra numelui userului). Nu ofer conturi de autor pentru ca vreau sa pot urmari si verifica respectarea politicii editoriale, formatarea, etc.
- Ma voi asigura ca vor exista minim 1-2 articole fara link intre doua articole cu link publicate.
Pretul pachetului este fix 2.000 de lei, ceea ce s-ar traduce printr-un cost per articol de 40 de lei.
Nu voi da metrici majestic, OSE, ahrefs, pentru ca puteti verifica singurei daca va intereseaza. Tot ce pot sa va spun este ca situl are peste 5 ani vechime, peste 1500 de articole publicate si peste 200 de root domains catre pointeaza catre el, potrivit Search Console. Alte intrebari/nelamuriri le discutam pe PM.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!