Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: Content Writer

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Omul mi-a dat teapa, am dovezi, revin cu imagini, am vorbit cu acesta si pe mail si aici. A trebuit sa imi ofere 25 de articole, mi-a oferit 5 si acum nu mai imi raspunde la mesaje.

UPDATE:

http://imgur.com/a/5VAo2

Intelegerea noastra a fost sa imi ofere zilnic cate 5 articole, articolul costand un euro (articol 150-200 de cuvinte), i-am facut palta pe 25 de articole am primit doar 5.

ekofresh este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    29
    Posturi
    280
    Putere Rep
    20

Implicit

Salut Marian,

Nu am avut internet, am plecat din tara. Recunosc e greseala mea ca m-am inhamat la acest proiect si nu am mai putut da detalii, neavand internet o lunga perioada de timp (mai exact pana acum 2 zile, insa am fost ocupat cu mutarea lucrurilor si nu am intrat pe mail/seopedia). De altfel, ti-am dat un mail in care iti voi spune ca iti returnez banii PayPal cand voi avea (momentan am 0,63 E). Ti-am atasat si un screen in mail.
    De altfel, colegii de pe forum cu care am colaborat pot confirma ca nu am dat "vreo teapa" pana acum.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Ai putea livra in urmatoarele 15 zile 10-15 articole de 400-500 cuvinte pe urmatoarele nise:
    - IT - vps / servere / internet
    - constructii
    - imobiliare (nu le-am vazut in lista, dar presupun ca nisa este mult mai accesibila ca primele doua)?

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    29
    Posturi
    280
    Putere Rep
    20

Implicit

UP:
    Pretul per 100 cuvinte pentru articole pe nisa IT s-a modificat: 2.5 lei - 3 lei, in functie de numarul de articole per luna. De altfel, pentru diacritice se mai adauga 0.5 lei.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

ekofresh, nici acum nu mi-am primit bani de la tine si nici nu raspunzi la mail? Stiu ca nu a existat nici o factura insa cu siguranta iti voi putea intoarce favoarea intr-un mod. Nu ma caracterizeaza sa stau 10 ani dupa cineva sa imi dea o datorie, aceasta este ultima cerere, daca nu vei trimite bani pe care ti am dat (apropo, nu sunt banca sa te imrpumut, eu imi vreau bani acum), iti voi intoarce favorul.

O zi buna!

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    29
    Posturi
    280
    Putere Rep
    20

Implicit

Ti-am trimis deja mail ca pe joi-vineri o sa ii ai. Probabil cei 20 de euro iti sunt suficienti pentru a plati niste articole, tinand cont ca vrei si continut, si pret mic, daca ai putea, ai cumpara articolul de 200 cuvinte cu 1 leu . Trezeste-te, suntem in 2017.
    Si dupa cum am zis, pe joi-vineri o sa incerc sa tii trimit, daca nu luni cel tarziu.

Bafta cu cei cu care vrei sa lucrezi! Adica cei ce accepta 1 leu, MAXIM la 100 cuvinte .

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

"Ti-am trimis deja mail" - Ai trimis mail dupa ce am postat aici.
    Nu te intereseaza ce fac eu cu cei 20 de euro, sunt bani mei.
    Joi astept bani, deja se face o luna de cand "nu ai bani", chiar asa de "falit" esti?
    ----
    Incearca sa iti asumi greselile, si apropo, am mare succes cu oameni cu care lucrez, pretul de "1 leu", il meriti tu pe ceea ce mi-ai trimis. Cei cu care colaborez acum primesc 1 euro pe 200 de cuvinte.

Salut!

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    29
    Posturi
    280
    Putere Rep
    20

Implicit

1. Ma refeream ca am trimis deja un mail, in momentul cand eu iti scriam aici.
    2. banii*
    3. banii*. Nu e vorba ca sunt "falit", ti-am zis ca sunt plecat, din cate stii, si nu cred ca ai muncit undeva, offline, sa zic asa, si sa fii platit prin PayPal. Asa ca mai bine ti-as sugera sa gandesti ceea ce scrii, inainte de a trimite mesajul.
    4. Mi-am asumat deja greseala, doar ca faci o drama pentru 20 de euro, pe care deja te-am anuntat ca iti vor fi returnati.
    5. Prea mult, mai taie din euro ala .

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

Of Topic: gaseste copilasi pe care ii fraiereste sa lucreze pe 1 leu Am vorbit eu cu vreo 2 dintre ei, dar eu nu am stiut sa-i imbarlig atat de bine desi le-am oferit un pret mai mare. Ma rog fix la o zi dupa discutie a postat si marian ceva ca isi cauta colaboratori la 1 euro, pretul pe care il oferisem eu pentru respectivul in perioada de teste. Dar pana la urma bravo lui ca-i gaseste, nu e problema noastra asta asa cum zice si el.

2. Vezi ca e Joi azi, da-i omului banii ca sa scapi de un stres si sa-ti vezi mai departe de scris Nu de alta dar cred ca trebuie sa scri pentru un client de-al meu vreo 100 de articole.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    29
    Posturi
    280
    Putere Rep
    20

Implicit

Da @haotik, merge bine cu clientul tau, 30 sunt deja facute. Mi-a spus sa ii trimit pe mail cand sunt 50. Daca vorbim de acelasi client . Cat despre bani, tocmai ce i-am dat mail sa imi trimita un cont bancar

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th July 2015, 11:10
  2. Scriem Articole
    De Nickalls în forumul Continut web
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th August 2013, 08:30
  3. Vand articole romana / engleza diferite nise !
    De MirceaG în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th March 2013, 14:40
  4. Articole Gratuite pe mai multe nise!
    De I. Laurentiu în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 28th February 2012, 18:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii