Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Up pic off topic, dar, zic eu este bine de stiut, mai ales pentru cei care nu au o experienta vasta:

Nu voi lua in discutie serviciul propriuzis oferit de colegul nostru, as vrea sa va atrag atentia asupra unui alt aspect: Timpul de finalizare este unul extrem de scurt. Daca in cazul unui site cu autoritate 10 bl-uri venite intr-o singura zi nu va fi neaparat un lucru rau, pentru un site nou s-ar putea sa fie drumul sigur spre o penalizare, mai ales daca nu jonglati cum trebuie cu ancorele. Asadar, atentie ce si cum comandati. Este mai safe ca bl-urile sa vina intr-o perioada mai extinsa, ma repet, daca aveti un site nou sau unul cu un profil subtire de backlinkuri.
Scuze Cezar ca m-am bagat in topicul tau.
Nu ai dc sa-ti ceri scuze, lucrul pe care l-ai spus este unul constructiv si are intentia de a-i ajuta pe membrii acestui forum!

Am folosit acest pachet si pe site-uri noi fara nici o problema.. La intrebarea 2 din sectiunea "FAQ" a topicului meu este specificat clar ca se poate face "Dripfeed".. Pt cei ce nu stiu ce inseamna acest lucru: Se pot crea link-urile pe parcursul a mai multe zile, 2 azi, 2 maine, 2 poimaine.. pana ajung la 10.. eliminand astfel acest factor de teama la care robyroy facea referire

Citat Postat în original de Cucu Vezi Post
Eu l-am tot impins sa inceapa sa isi vanda serviciile si pe forum-uri pentru a mai castiga cate ceva . Il cunosc foarte bine si stiu ce poate sa faca in materie de SEO . Post-ul meu a fost ca o recomandare pentru lucrarile care mi le-a facut de-a lungul timpului. Eu zic sa incercati si sa vedeti seriviciile cum le-am incercat si eu si sunt foarte multumit.

Stima.
Iti multumesc pt cele spuse!

Si mai multa stima!