[caut] Programator WORDPRESS - job frelance /project based
Nu-mi place wordpress si nu-mi plac nici clientii cu cerinte de "site-uri prezentare de 15 pagini". Consider ca vremea lor a trecut, este job de freelancer, sau de instalare wp+thema si atat. Asa ca asta le recomand la toti, sa-si cumpere o thema sau sa-si caute un freelancer.
In schimb, am cateva proiecte, majoritatea impingatoare sau site-uri create pentru diverse nise, unde o thema de wp este ceea ce am nevoie pentru inceput.
Am nevoie sa colaborez cu 1-2 persoane, cu experienta in WP, atat front-end (implementare design) cat si back-end (programare), pentru diverse task-uri.
Prefer sa lucram project based, pe model: eu trimit cerinte, voi trimiteti oferta, iar dupa 2-3 proiecte (in care ne obisnuim ca stil de lucru), colaboram lunar.
Exemple de task-uri actuale:
1. un portal cu o thema, dar care se misca "extrem de prost", unde am nevoie de tuning, diverse functionalitati si modificari de thema, plus modificari de design.
2. un site pentru care am nevoie de o functionalitate gen: top 10 firme de hosting (generat pe baza de reviews din posts/pages) intr-un tabel cu coloane filtrabile, plus diverse modificari.
3. un plugin pentru o thema, care sa-mi afiseze in post/page anumite date ca aici: NKI Studio - Site of the Day February 24 2014 (cele 5 criterii), etc.
4....
Pentru fiecare site o sa fac o lista de task-uri, pe baza careia imi oferiti un pret si time-frame, pe care ma astept sa-l respectati.
Pentru intrebari si detalii, folositi PM.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.