Am primit cele 500 ID-uri cerute. Arata Ok, merci![]()
sunt si eu interesat de bonus, sa vad daca functioneaza treaba
ms!
Vreau sa fac urmatoarea lamurire ca sa scutesc timp prin care va raspund la fiecare in parte.
Asa cum am zis in primul post cu oferta, ''Aceasta oferta se adreseaza acelora dintre voi care stiu cum sa valorifice ID-uri / Nume / Emailuri ale fanilor din paginile de Facebook'' .
Lista de emailuri nu este pentru a face spam si a trimite notificari nesolicitate. Se pare ca cei trei colegi care ''m-au tras de urechi'', nu cunosc urmatoarea informatie. Facebook Ads permite sa targhetezi audienta in functie de :varsta, sex, oras, etc...dar mai permite si Custom Audiences care se refera pur si simplu la a targheta o lista de ID-uri facebook, de emailuri, telefoane. Nici prin minte nu mi-a trecut ca aceasta lista de emailuri sa fie folosita la spam...care in fond nu foloseste la nimeni...parerea mea.
Pai este extraordinar sa faci reclama prin Facebook Ads la haine de dama (de ex) unor fani activi dintr-o pagina de facebook de renumeDin acest motiv sunt atat de valoroase aceste ID-uri !!!
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Cei care ati cumparat adresele, spuneti-mi si mie, va rog, daca Stefania nu cumva a uitat sa-si includa si propria adresa in acea lista.
Intreb doar de curiozitate...
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 11th November 2013 la 01:53.
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Confirm primirea PM-ului, dar nu cu adresa de e-mail.
Multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)