te rog sa filtrezi bine id-urile. Daca se va regasi si al meu printre acelea, daca sughiti, sa stii de ce![]()
te rog sa filtrezi bine id-urile. Daca se va regasi si al meu printre acelea, daca sughiti, sa stii de ce![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca pagina specificata de tine are fani activi din USA si Germania, acestia vor apare in lista. Dar nu pot fi pusi pe categorii:cei din Germania, Canada, USA, etc...sunt la gramada.
OK! Vali te-ai calificat pentru primul bonus, sa-mi trimiti pe pm o adresa de email. Am sa-ti trimit doar ID-uri...
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Salut,
Stefania poate obtine doar adresele de email gen username@facebook.com pe care oricine le poate obtine, cand se trimit email-uri pe adresa username@facebook.com utilizatorul primeste acele email-uri ca un mesaj normal pe Facebook.
Screenshot by Lightshot
O idee iti poate schimba viitorul...
Mai sunt valabile doua pachete BONUS de 500 ID-uri, in conditiile pe care le-am specificat mai sus.
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Vreau eu unul, te rog.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
se poate sterge, m-am razgandit.
Vreau si eu un pachet.
Merci!
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)