bombiv3.jpg
Cum e?
Momentan inchid topicul, castigatorul este Profile of GEorge_, a facut cel mai frumos si complex bombi.
Va multumesc pentru interes si imi cer scuze tuturor care au pus variante pentru bombi.
Se lucreaza la el, dar pentru moment asa arata
PhotoShare(1).png
Ultima modificare făcută de Razvan Sfetnic; 15th June 2013 la 22:23.
Bun, bun. Felicitari castigatorului, care nu vede ce scriu. Eu zic sa te limitezi la un forum data viitoare.
Puteai zice de la inceput ca acest "concurs" se desfasoara in mai multe locuri.
Frumos din partea ta![]()
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Imi cer scuze daca asa este regulamentul si trebuie sa fac concursul doar pe forumul asta, dar pana la urma trebuie sa aleg ce imi place.
Eu zic ca lucrarea lui Dragos este mai buna, este decizia ta.
Bravo Dragos.
E vb de prosteala aici, nu de regulamente.
Cand faci un topic la misto, si cineva isi pierde timpul pentru tine, revii si ITI CERI SCUZE, pentru timpul pierdut. Asa e omeneste, NU regulamentar.
Altfel cu useri ca tine, posturile de genul asta o sa dispara. Castiga Oana S, un coleg de serviciu, un user de pe alt forum, .... e doar prosteala.
Alege ce-ti place din ce am scris.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Razvan
Nu a zis nimeni ca e obligatoriu, dar trebuia sa specifici. Mai rentabil era daca participam pe 99designs sau site-uri asemanatoare, sansele de castig sunt cam la fel
@gamerap
Mersi..
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)