Multumesc mult de tot Alex pentru ajutor !
Multumesc mult de tot Alex pentru ajutor !
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Placerea a fost de partea mea @robyroy. In caz ca te mai pot ajuta, te rog sa-mi tirmiti un PM si vbim.
Ofer servicii de WebDesign si Coding pe forum insa am si un portofoliu .
Colaborat la model de carte de vizita, bolunzit la cap(eu), replicat cu multa rabdare si amabilitate(el), raspunsuri rapide si transformari efectuate(el) - client multumit(eu), colaborare viitoare ? Damn sure, mista' ;-)!
Multumesc pentru aprecieri! Mereu caut sa multumesc clientul, asta e primul obiectiv catre care tind
Te astept si cu alte colaborari!
Am mai incheiat alte doua colaborari cu cyolan si I.Alex iar cu consumatorul continua.
Oferta este deschisa in continuare!
Am colaborat si totul a decurs ok.
A avut rabdare si a facut modificarile cerute pentru layout fara nici o problema.
Sunt multumit de layout-ul creat, iar pretul este cu siguranta unul acceptabil.
Incep prin a va ura un Paste Fericit, in continuare, si numai bine!
Am creat un portofoliu online - http://podeanu-alexandru.ro unde veti gasi mai multe detalii de contact + ultimele piese din portofoliu.
Oferta ramane deschisa!
Astazi, ofer, gratuit un logo - primului venit!
Primul care posteaza, sa-mi trimita si un PM cu o adresa de mail,ym,skype unde putem discuta detaliile logoului.
Pentru portofoliu podeanu-alexandru.ro
Ultima modificare făcută de alex.web; 17th May 2013 la 18:26.
1. Eu!
Se misca si repede si bine, am atasat mai jos. Multumesc
Ataşament 2559
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)