Salutări, deoarece timpul meu este limitat și fiindcă nu vreau să las proiectul în paragină, având în vedere că am investit foarte mult în el (timp și bani), caut unul sau mai mulți colaboratori care să posteze trei citate / zi. Dacă găsesc mai mulți doritori sarcina se împarte sau/și vom ridica numărul de citate. Voi continua să postez și eu.
Citatele pot fi din cărți, site-uri, traduse din alte limbi ș.a.m.d; sursele nu mă interesează atâta timp cât sunt în temă cu site-ul și nu au mai fost postate în prealabil. Surse vă pot oferi și eu.
În ceea ce privește plata, nu îi voi plăti eu ci au libertatea să exploateze site-ul cum doresc (desigur vor exista niște limite a bunului simț). Bannere, advertoriale poate chiar și ceva link-uri. Însă nu exclud nici monetizarea prin afliliere.
*Ca un post scriptum aici aș adăuga că cei mai mulți bani i-am făcut din advertoriale.
E o treaba simplă iar site-ul are potențial. Pun la dispoziție și pagina de Facebook cu 4160 de fani, pagină în cadrul căreia se pot posta mesaje publicitare cu link-uri de afiliat (cărți șî alte obiecte legate oarecum de domeniu).
Dacă sunt doritori, aștept PM.

Răspunde cu citat