Salutare!
Sper sa fi nimerit unde trebuie. Trebuie sa fac un joc in genul
Stiinta si tehnica (nu mai este activ, a expirat perioada de participare)
raspunsultau.ro
Ideea este ca trebuie sa aiba un contor (10 secunde), 4 variante de raspuns (numai una este corecta) care sa fie afisare aleator, un scor final (sau o medie in functie de numarul de raspunsuri corecte si viteza de raspundere), un clasament si... un panou de administrare care sa reseteze saptamanal scorurile, sa adauge-modifice-sterge intrebarile.
Designul il realizez eu.. si cam asta este.
Pagina sa poata fi accesata atat de pe pagina de Facebook, cat si de pe site printr-un frame.. sau cum stiti voi, ca nu ma pricep. Ideea este sa participe numai cu userul de Facebook. DEasemenea, doresc si integrarea in pagina de Facebook, ca nu ma pricep prea bine.
Asadar, am doua intrebari mari si late la care vreau sa-mi raspundeti printr-un PM sau chiar aici in thread.
1. cat costa o asemenea aplicatie? Fac eu designul format .psd in photoshop
2. cat dureaza?
Numai bine!
PS: vreau sa o fac cat mai repede. Cu cat mai repede, cu atat mai bine pentru toti. Daca sunteti din Bucuresti, ne putem vedea si live.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Deasemenea, cine poate oferi si factura, cu atat mai bine. Bineinteles, pretul ar putea creste. Vreau sa colaborez cat mai repede cu o persoana care a mai lucrat cu asa ceva pana acum.
Numai bine!