Da ,inseamna ca vei avea 100 de profile.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ai auzit vrodata in viata ta de ceea ce se numeste confidential?
Esti offtopic,postezi doar cu scopul de a scoate ochii.
Rog frumos pe cei care au ales serviciile mele sa ii confirme userului MaXz.
Mie unul nu imi place sa ma laud, asa ca nu o sa-ti dau satisfactie, daca vor clienti sa confirme este bine ,daca nu iarasi bine.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Nu este o chestie de laudat, e vorba ca trebuie sa vedem cine apeleaza la serviciile tale sa stim si noi pe viitor ce atentie sa le acordam acestora.
Se pare ca nu ne intelegem deloc, tot ce ma interesa era daca pe viitor putem colabora.
Nu cred ca potem rezolva nimic. O zi cat mai buna.
Din exprimarea ta altceva nu s-a inteles, poate ai vrut sa zici altceva.
Daca spuneai in loc de 'ce atentie sa le acordam acestora' , altceva poate intelegeam altceva,insa prima data cand citesti asa ceva, nu poti decat ceea ce am spus eu mai sus.
Referitor la colaborat, e problema fiecaruia ce alegeri face, din punctul meu de vedere corect ar fi fost sa anunt la final cu cine am colaborat.
si eu am ales sa folosesc acest serviciu.
E pe un site nou fara link-uri spre el si complet in engleza.
Nu stiu exact cat de multa valoare vor avea, sau daca google va ajunge sa indexeze aceste profile, dar daca da nu poate sa fie un lucru chiar asa de rau.
Numai sa nu fie sterse aceste profile la gramada .. doar printr-un singur filtru de mysql de admin![]()
Apropo cate forumuri diferite ai ca si numar ... e un lucru destul de interesant acesta .. cu cat e mai mare cu atat e mai bine.
Ultima modificare făcută de Pīrvan Marian; 7th April 2012 la 15:37.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)