Vreau sa pun un site (existent) pe o platforma wordpress, am nevoie pe cineva care sa faca mutarea tinand cont de vechiul site, astfel incat sa fie maximizate rezultatele in SEO. Astept oferte pe PM.
Vreau sa pun un site (existent) pe o platforma wordpress, am nevoie pe cineva care sa faca mutarea tinand cont de vechiul site, astfel incat sa fie maximizate rezultatele in SEO. Astept oferte pe PM.
Da-mi si mie un PM cu mai multe detalii.
Vechiul site rula pe.... (cms, static, etc) e foarte important acest aspect .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ideea e: sigur ai facut tot ce trebuia la site dpv seo?
Sfatul meu e sa-l propui mai intai in studii de caz ca sa mai vezi pareri. Faci o medie (18% se vor lua de culori, 25% de design) si vezi daca e cazul.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
iti recomand ro.girmacea.com
Nu stiu cat este de important pentru ca mutarea tehnica nu e partea cea mai dificila ci coordonarea paginilor si redirectarile 301 asa incat in final sa obtin un site mai curat (era sa zic si mai uscat ), mai performant, mai util pentru vizitatori si mai bine pozitionat in serps.
Mi se pare foarte ciudat faptul ca tu ceri ceva aici, iar in particular altceva.
Nu inteleg cum ai vrea sa-ti garantez daca odata cu noua platforma iti voi baga mult mai multi useri pe site, nu tine de mine in primul rand ci de felul in care iti promovezi website-ul.
in progress...
Ce cer aici e acelasi lucru cu ce am cerut in privat, daca citesti cu atentie scrie clar ca am nevoie de cineva care "se pricepe si la wordpress si la SEO deopotriva". Amicul tau oferea doar partea tehnica, instalarea wordpress si redirecturi, de fapt asta e partea cea mai usora, de asta nu am ajuns la nicio intelegere.
Tine de felul in care sunt structurate categoriile, de forma URL-urilor & stuff. Nu ti-a cerut nimeni sa garantezi un anumit numar de vizitatori, am spus ca asta e scopul principal, cresterea traficului, o mai buna pozitionare in serps, etc. Caut pe cineva care sa faca transformarea tinand cont de SEO, de pozitiile actuale din serps si de imbunatatirea lor.
Cunosc pe cineva care in wordpress se pricepe destul de mine, mai ales pe partea tehnica.
Cu seo nu stiu cat de bine se intelege, dar poti discuta cu el.
Daca mai esti interesat, anunta-ma pe pm si iti dau id-ul lui de contact.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Am rezolvat, am gasit omul potrivit in persoana lui "dontedro" (sper ca nu am gresit username-ul), a terminat lucrarea, sunt multumit si il recomand. Chiar daca are doar 18 ani este serios, lucreaza bine si la un pret rezonabil. Deci nu mai este valabil anuntul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)