Ma intereseaza o colaborare urgenta cu cineva care are timp si "inspiratie" pentru cateva articole despre statiunile din romania.
PM pentru detalii.
Ma intereseaza o colaborare urgenta cu cineva care are timp si "inspiratie" pentru cateva articole despre statiunile din romania.
PM pentru detalii.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Salut ai putea sa-mi oferi niste detalii te rog ? Eventual sa-mi spui ce informatii oferi pentru fiecare statiune in parte. Mersi anticipat, numai bine.
Doresc si eu niste detalii pe PM.
Articolele sunt pentru potalul vacanta, pentru fiecare zona si statiune in parte.
am primit cateva cereri, am ales momentan in functie de preturi, fie ca renunt un pic la calitate.
Pentru cei interesati in continuare de anunt, vreau sa mentionez ca momentan exista oferte sub 8 ron per articol. Exista destul articole de scris, asa ca daca sunteti interesati si va incadrati in acest pret, pm.
Pentru ceilalti, portalul fiind la inceput, o sa am nevoie de content si pe viitor, dar momenan e cost effective.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Mai ai nevoie? Ofera-mi te rog mai multe informatii.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)