Am mai multe siteuri care sunt functionale (unele de vreo 3 ani, altele de mai recent). Partea grafica la multe din ele este mai simplu realizata (ca sa fiu mai concesiv) adica s-ar putea spune ca uneori este mai primitiva (daca e sa fiu mai apropae de adevar).
Siteurile isi fac treaba, dar m-am gandit ca poate niste elemente grafice in plus nu ar strica...
Deci:
- aprox 10 siteuri ptr care doresc niste headere (preferabil flash, dar pot fi doar imagini) pentru a le da identitate (5 sunt dintr-un domeniu, alte 2 din alt domeniu, restul distincte);
- Pentru fiecare din aceste siteuri este nevoie de prelucrat (eventual de realizat o imagine compusa) cate 2-5 imagini pentru a fi inserate in diverse pagini;
- De realizat bannere 300x250 ptr 10-15 siteuri (am facut eu vreo 7, dar sunt departe de efcienta si calitatea muncii unui grafician). Ulterior se doreste a fi realizate toate banerele de tip imagine de aici: https://www.google.com/adsense/static/ro/AdFormats.html
- un site (al firmei) pentru care se doreste un design mai placut
- un banner ptr siteul firmei de 728x90 care se doreste sa fie mai bine lucrat
Astept niste idei de preturi tinand cont ca:
- nu am pretentii mari la celelalte siteuri in afara de siteul firmei (daca nu gasesc pe cineva care sa corespunda, atunci prefer sa nu le mai fac, siteurile isi fac treaba oricum);
- la fel si la bannere (pot fi facute cu diverse generatoare, dar totusi sa aiba calitatea unui banner: sa motiveze vizitatorul cat de cat interesat sa dea click);
- in virtutea proiectelor pe care le gestionez pot intermedia si partea de webdesign (pana acum am refuzat-o deoarece nu mi s-a parut eficient sa gestionez si asa ceva pe langa SEO si programare si ptr a ma feri de eventuale complicatii);
- probabil voi lansa un proiect prin care va exista probilitatea realizarii mai multor bloguri si, cel mai probabil, multi vor dori si o tema personalizata (voi lansa un proiect = am la dispozitie o comunitate interesata de acest serviciu si nu inseamna ca am vazut ca merge ceva si am zis sa fac si eu sau ca mi-a trecut prin cap). Nu pot promite ca daca veti lucra ieftin pentru siteurile mele atunci neaparat veti fi alocati prioritar al primirea comenzilor, ci doar ca veti fi luat in vedere.