Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Cerere de angajare mai speciala

CristiC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd May 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    91
    Putere Rep
    33

Lightbulb Cerere de angajare mai speciala

Incercarile mele din ultima perioada de a optimiza 2-3 site-uri personale m-au facut sa trag concluzia ca nu prea s-a lipit de mine asta.

Numai ca, asa cum stiu ca in domeniul programarii pot realiza aproape orice, vreau sa ma perfectionez si pe partea de SEO.

Asadar, ce am eu in minte: timp de x luni sau proiecte, sa fiu luat sub aripa unui cunoscator, fara nicio obligatie financiara, pentru a intelege pas cu pas fiecare etapa. Si aici ma refer la toata munca de jos, deoarece stiu ca daca nu curge sudoare nu ai cum sa te ridici sau sa excelezi in niciun lucru.

Cine ce are de castigat? Amandoi - eu experienta si "sefu'" isi va face treaba, de multe ori banala pentru el, economisind timp si de ce nu bani.

Ofer si cer serioziate!

Shumy este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

sincer acest forum ... e de nota 10 ... si daca il citesti din <body> in </body> chiar o sa stii seo ... si vorba unuia ... am avut 5 proiecte in cap ... le-am pus si in online dar toate au esuat ... acum sunt in negocieri cu cateva firme din afara ... daca esueaza si asta nu e nimic ... odata si odata trebuie sa-mi iasa.

seo nu e ca un limbaj de programare ... seo e ca un catel pot spune .. daca nu ai grija de el zilnic .. sa ii faca nevoile sa manance .. etc .. moare .. la fel si cu seo .. daca nu te ocupi de el periodic .. situl tau o sa o ia la vale ...

daca am ceva greseli gramaticale imi cer scuze ... sunt cam obosit ...

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd May 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    91
    Putere Rep
    33

Implicit

Exact asta am mi-am zis si eu in trecut - gasesc aici pe forum tot ce imi trebuie pentru a reusi si singur.

Si, pentru ca nu e ca in programare unde prin apasarea unui buton vezi ce greseli ai, undeva pe acest drum am deviat - o data sau de mai multe ori. Problema e ca nu stiu clar care au fost aceste greseli (omiteri).

Aici poate interveni cineva cu experienta, cu un sfat.

Pana la urma de ce oamenii merg la tot felul de cursuri/traininguri, odata ce gasesti pe net aproape tot ce vrei?

Sa nu fiu inteles gresit - nu vreau sa primesc mura-n gura si nu sunt genul care sa intrebe de fiecare data cate ceva - ma documentez inainte de a intreba.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Cristi, genul asta de "practica profesionala" e un win-win pentru ambele parti. Asa am invatat si eu SEO, lucrand alaturi de clientii din freelancing cot la cot, pe sume de multe ori destul de mici.

Dar am o alta idee. Posteaza aici proiectul care tu crezi ca a esuat si incercam sa-l analizam, poate gasim greselile impreuna.

In plus, cum determini ca un proiect e esuat? Ti-ai fixat anumite target-uri pe care nu le-ai atins? Pentru ca in SEO target-urile mai bine le iei cu "a pinch of salt", vorba americanului. Nimeni nu iti poate garanta un target estimativ, pentru simplul fapt ca nu ai cum sa detii control total asupra site-ului pe care il optimizezi, asupra pieteii, asupra SERPs.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd May 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    91
    Putere Rep
    33

Implicit

Proiectul la care eu consider ca am gresit cu ceva la un anumit moment este www.meditatiimatematica.ro.

L-am pus online undeva prin august-septembrie 2008. Ca si cuvinte cheie am cautat:
    • meditatii matematica - loc actual 24, target - cat mai sus pe prima pagina
    • meditatii matematica admitere facultate - loc actual 6, target - in primele 3
    • meditatii matematica examen bacalaureat - loc actual 6, target - in primele 3
    • meditatii matematica baneasa - loc actual 1, target - in primele 3

Niciunul din ele nu este unul competitiv, cele mai multe rezultate fiind ~70000 pentru meditatii matematica. De altfel, pe acest keyword m-am si axat in campania de promovare.

Ca perioada de timp imi stabilisem inceputul anului curent. Fiind vorba de un site mic - 2 pagini (index si contact) optimizarea ON-PAGE nu a fost dificila si consider ca am facut-o destul de bine.

Pentru optimizarea OFF-PAGE am folosit inscrierile in directoare, nu foarte multe, dofollow blog comments si cateva link-uri directe pe alte site-uri.

Ce intrebari imi pun eu acum:
    1. nu am folosit directoarele care trebuiau?
    2. nu am pus comentarii pe destule bloguri?
    3. are importanta atat de mare faptul ca e un site static (de la inceput nu s-a mai adus nicio modificare la continut)?

Cu toate ca o perioada de timp nu am folosit inscrierile in directoare, cand am inceput sa fac acest lucru nu am depasit 9-10 pe zi, mail-urile de confirmare venind in jur de 3-4 pe zi.

Asa cum ziceam, m-am ghidat dupa "meditatii matematica". Dupa prima luna era pe 11-12, iar la inceputul anului ajunsese pe 8. Undeva prin martie a fost pentru cateva zile pe pozitia 6, iar din aprilie a inceput sa coboare pe a doua pagina, iar acum a ajuns pe a treia.

Cam asta ar fi, sper ca n-am omis ceva.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

sfat .. incearca sa faci si un blog ....
    zici ca ai comentat pe bloguri .. ai comentat pe bloguri dofollow sau nofollow .. conteaza foarte mult. ai incercat sa-l promovezi si pe forumuri? ai incercat sa bagi si vre-un banut in el? eu as cumpara niste articole .. advertoriale .. sau aventual 4-5 linkuri pe cateva situri din nisa educatie.
    Incearca sa nu mai bolduiesti cuvinte.
    Inscrierea in directoare cum ai facut-o? cate 100 de directoare pe zi sau cate 10?
    Link exchangeri ai facut?
    Sfat .. incearca sa bagi un blog .. de ce ? blogul te ajuta foarte mult. daca scri zilnic, botul de la google o sa iti fac updaturi o data la 1-3 zile.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd May 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    91
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de virusel Vezi Post
    sfat .. incearca sa faci si un blog ....
    zici ca ai comentat pe bloguri .. ai comentat pe bloguri dofollow sau nofollow .. conteaza foarte mult. ai incercat sa-l promovezi si pe forumuri? ai incercat sa bagi si vre-un banut in el? eu as cumpara niste articole .. advertoriale .. sau aventual 4-5 linkuri pe cateva situri din nisa educatie.
    Incearca sa nu mai bolduiesti cuvinte.
    Inscrierea in directoare cum ai facut-o? cate 100 de directoare pe zi sau cate 10?
    Link exchangeri ai facut?
    Sfat .. incearca sa bagi un blog .. de ce ? blogul te ajuta foarte mult. daca scri zilnic, botul de la google o sa iti fac updaturi o data la 1-3 zile.
    Ideea blog-ului e buna din acest punct de vedere.

Pentru celelalte am scris ca:
    Pentru optimizarea OFF-PAGE am folosit inscrierile in directoare, nu foarte multe, dofollow blog comments si cateva link-uri directe pe alte site-uri.
    ....
    Cu toate ca o perioada de timp nu am folosit inscrierile in directoare, cand am inceput sa fac acest lucru nu am depasit 9-10 pe zi, mail-urile de confirmare venind in jur de 3-4 pe zi.
    Recent am inceput o campanie de promovare si pentru ca in aceasta perioada am nevoie de posibili clienti - momentan ma axez pe bannere plasate pe site-uri ce au vizitatori si nu neaparat PR.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Eu cred ca daca pui 2 linkuri pe cuvintele tale in articole pe 2 site-uri diferite in maxim 2 saptamani este pe prima pagina.
    Acum despre optimizare on-page:
    Scoate strong-ul din H3, pune link catre index doar pe cuvintele cheie, nu mai imbrica tag-urile html, em cu strong, pune title la linkuri si adauga o imagine cu numele: meditatiimatematica, alt=meditatii matematica si strecoara si un text in imagine cu cuvintele cheie (google stie )

Ce trafic estimezi ca o sa obtii daca o sa fii pe prima pozitie?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

deci ... petru tine pr nu conteaza .. incearca sa cumperi advertoriale ... daca cumperi 5 advertoriale de 5 bloguri tare sigur o sa urci

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd May 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    91
    Putere Rep
    33

Implicit

Multumesc pentru comentarii.

@Marius - nu am stabilit un target de vizitatori, dar oricum mai mult de 6-7 pe saptamana cum e acum pentru meditatii matematica;

@Virusel - normal ca pr conteaza, dar din cauza faptului ca in ultima vreme au fost scaderi in afisare pe G, ca solutie de moment am ales cateva bannere. E doar pentru aceasta perioada, 2-3 luni, pana voi reusi sa il aduc cel putin la loc.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cautare speciala pe Google pt hotlinking theft
    De myamar în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 27th September 2010, 02:06
  2. Test Seo Pentru Angajare
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 24th February 2009, 15:50
  3. Angajare programator web
    De darkstar_tfd în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 5