http :// madgod .di. uoa. gr/bt/ BT 24 Internet Banking = phishing Banca Transilvania . Take care !
http :// madgod .di. uoa. gr/bt/ BT 24 Internet Banking = phishing Banca Transilvania . Take care !
Ultima modificare făcută de Toto; 18th June 2012 la 14:00.
Si mai pui si tu link... bine ca-i promovezi la om afacerea, scoate si tu linkul de pe ancora...BT 24 Internet Banking = phishing Banca Transilvania . Take care !
Nu cred ca este cineva pe SEOpedia care sa puna botul la astfel de email-uri de tip phishing, presupun ca toti au educatia necesara
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
...si nu cred ca e nevoie de cate un topic pentru fiecare mail spam. Si eu l-am primit, chiar doua, dar nu am deschis topic. Si vorba lu` lovelife...
LE: Am uitat sa specific, le-am trimis un mail celor de la BT si interesant, mi-au raspuns, mi-au multumit si mi-au spus sa nu dau clic.
Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 18th June 2012 la 12:37.
Laurentiu daca vrei sa ajuti contacteaza BT. La ING si PayPal au contact dedicat pt. astfel de reclamatii. Posibil sa aiba si la BT.
Pai eu am dat click, am vazut unde duce si ca date de inregistrare am lasat un mesaj un care o salutam pe masa, in vreo 3 limbi sa inteleaga, sa fie primit....
Nu se da niciodata click pe un astfel de link, deoarece paginile respective este posibil sa aiba si diferite scripturi care se instaleaza in computerul tau, subtilizeaza date si apoi vii si te plangi ca cineva ti-a spart site-ul sau email-ul
Cand primesti un email cu link verifici cine la trimis, verifici sa vezi unde duce link-ul (pui cursorul deasupra, te uiti in codul paginii, etc), iar daca nu te intereseaza nu dai click chiar daca pare ok
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Pe un Mac folosit pentru aceste lucruri (pentru teste adica)? Slabe sanse
Primesc zilnic astfel de mailuri, banci romanesti, italiene.................
Ultima modificare făcută de alias74; 18th June 2012 la 13:46.
Am primit si eu, am sters fara sa dau atentie
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)