Am implementat si cel de al doilea cod
Imi place cum sunt afisate paginile , dar problema este ca nu se opreste la 50 sau la 10 cum am modificat , se opresc doar literele ( de la 1 la 10 ) dar butonul de next este in continuare activ
edit: tin sa mentionez ca siteul nu are un numar de pagini definit , are pagini pana la infinit , dar dupa aprox 50 se termina contentul pe ele ...
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Cod:<div class="pagination"> <div class="pagi"><?=_RESULTS?>: <span class="query"><?=$tag?></span></div> <? if (true): ?> <div class="pagd"> <?php if($page>1) echo '<a href="'.BASE_URL.'/'.$op.'/tag/'.$tag.'/'.($page-1).'.html">« '._PREVIOUS.'</a> '; for ($i = 1; $i <= 50; $i++) { if($page==$i) echo " ".$i." "; else echo '<a href="'.BASE_URL.'/'.$op.'/tag/'.$tag.'/'.($i).'.html">« '.$i.'</a> '; } if($page<50) echo '<a href="'.BASE_URL.'/'.$op.'/tag/'.$tag.'/'.($page+1).'.html">« '._NEXT.'</a> '; ?> </div> <? endif; ?> <div style="clear: both"></div> </div>
multumesc mult resahc !![]()
Merge
Acum inca o intrebare ... cum fac sa apara 1 , 2 , 3 .... 48 , 49 , 50 ?
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Cod:<div class="pagination"> <div class="pagi"><?=_RESULTS?>: <span class="query"><?=$tag?></span></div> <? if (true): ?> <div class="pagd"> <?php if($page>1) echo '<a href="'.BASE_URL.'/'.$op.'/tag/'.$tag.'/'.($page-1).'.html">« '._PREVIOUS.'</a> '; for ($i = 1; $i <= 50; $i++) { if($page==$i) echo " ".$i." "; else echo '<a href="'.BASE_URL.'/'.$op.'/tag/'.$tag.'/'.($i).'.html">'.$i.'</a> , '; } if($page<50) echo '<a href="'.BASE_URL.'/'.$op.'/tag/'.$tag.'/'.($page+1).'.html">« '._NEXT.'</a> '; ?> </div> <? endif; ?> <div style="clear: both"></div> </div>
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)