in aceste zile mi-am cumparat un vps pentru ca site-ul pe care il am nu mai suporta gazduirea shared - facea load foarte mare. Dupa ce am trecut pe vps, am avut surpriza sa faca load si aici foarte mare, in conditiile in care site-ul ruleaza pe WordPress si nu are mai mult de 400 de vizitatori / zi. Am dezactivat pe rand toate pluginurile, am pus template-ul default si load-ul se mentinea. Am decis sa sterg datele, si sa pun un wordpress nou nout pe acel domeniu, cu o baza de date noua, fara nici un plugin sau tema aditionale. Dupa instalare, era load 0.05 - 0.20 (ceea ce era bine). In momentul in care activam .htaccess, totul se naruia. Aparea instant load 5 - 10 - 15, si apoi trebuia restart din root, chestiile astea in conditiile in care domeniul avea un wordpress nou, cu o baza de date noua.

Am gazduit un alt domeniu pe acelasi vps ca sa vad daca nu cumva este o problema de vps. Si nu, nu este. Pe acel domeniu am instalat la fel, un wordpress nou, etc etc, si daca activam htaccess totul era perfect, nu se vedea nimic in load.

Stie cineva care ar putea fi problema? Help me.