Postat în original de danic
"Mda", majoritatea programatorilor sunt pro-OOP si anti-OOP. E bine ca ne-am gasit :lol:
Postat în original de danic
"Mda", majoritatea programatorilor sunt pro-OOP si anti-OOP. E bine ca ne-am gasit :lol:
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Io zic sa te mai gandesti. Poti sa-mi spui ce anume te face sa zici ca OOP sucks?Originally posted by WeaselMan
[b]OOP sucks!
Nu am de gand sa intru in aceasta discutie, pentru ca nu are rost. Singurul lucru pe care vreau sa-l spun este ca nu sunt anti-OOP in general, ci doar in cazul aplicatiilor pentru Internet, care se bazeaza pe o viteza cat mai mare pentru a face fata numarului mare de utilizatori. Pentru o aplicatie mono-utilizator sau cativa utilizatori simultan, OOP este bun. Dar pentru mii de oameni care iti acceseaza programul in acelasi timp, tot programarea procedurala ramane de baza... daca nu vrei sa isi bea cafeaua pana se incarca site-ul.Originally posted by ITE
[b]Io zic sa te mai gandesti. Poti sa-mi spui ce anume te face sa zici ca OOP sucks?
Dar in fine, fiecare cu ce-i place. Eu am incheiat subiectul asta. :wink:
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
draga weasel, nu vad cum ai putea face o aplicatie web serioasa fara oop... oare de ce au scos astia php5? de prosti? hai sa fim seriosi. daca faci un saitutz in care sa afisezi niste pagini din baza de date simplutze e ok, dar cand ajungi la chestii serioase...
exista motive serioase pentru care unele aplicatii sunt facute cu tehnologii J2EE sau ASP .NET ... nimeni nu se complica asa de fantezie.
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
(bag un smiley la inceputul postului, razvan-style)
Salut baieti.
Imi place ca va certati in postul meu. Va incurajez sa continuati.Vreau un exemplu de script facut cu clasa lui Dani Chirita si unul cu sql.php-ul lui WeaselMan. Eu tot ca idiotu' ma uit la ele (ok, al lui WeaselMan, parca parca mai inteleg ceva).
Ce face scriptul, treaba voastra, numa' sa fie cu php si mysql. Vreau sa vad care e mai simplu.
Merci mult,
Andrei![]()
Eu te sfatuiesc sa faci cat mai mult din treaba manual pana te obisnuiesti sa lucrezi cu php si mysql.
Ma cam grabesc acum. Voi reveni cu explicatii.Cod:include("./db_mysql.php"); $db = new DB_MySQL(); $db->DBDatabase = "dbname"; $db->DBHost = "host"; $db->DBUser = "dbuser"; $db->DBPassword = "dbpass"; $db->Persistent = true; $db->query("select field1, field2 from table1"); while ($db->next_record()) { echo $db->f("field1"); echo $db->f("field2"); } $db->close();
Numai bine!
Great advice miro... Prea multa munca de sclav. Ma simt idiot. Despre asta e thread-ul: cum sa imi fac viata mai usoara. Daca nu vroiam sa fac asta nu mai postam.
Think better next time.
Respect,
Andrei
"Repetitiae mater studiorum est"Originally posted by andypopa
[b]Great advice miro... Prea multa munca de sclav. Ma simt idiot.
Think better next time.
Nu ma intelege gresit, nu te sfatuiesc sa bagi datele de mana in tabele din consola. Ziceam sa incepi sa faci tu scripturile care sa le modifice.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)