deci nu merge pe un LocalHost WinXp?
deci nu merge pe un LocalHost WinXp?
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
sau winrarsi faci update la folderul dezarhivat manual pe ftp , daca nu iti permite serveru sa dezarhivezi , sau daca vrei sa modifici ceva in el direct din calculatorul tau , apoi sa pregatesti fisierele pentru upload
Apropo de drupal uite ce e pe site la ei :
drupal.org/download
Cod:Warning: Deadlock found when trying to get lock; Try restarting transaction query: REPLACE INTO variable (name, value) VALUES ('cache_flush', 'i:0;') in /var/www/drupal.org/htdocs/includes/database.mysql.inc on line 172 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/drupal.org/htdocs/includes/database.mysql.inc:172) in /var/www/drupal.org/htdocs/includes/bootstrap.inc on line 488 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/drupal.org/htdocs/includes/database.mysql.inc:172) in /var/www/drupal.org/htdocs/includes/bootstrap.inc on line 489 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/drupal.org/htdocs/includes/database.mysql.inc:172) in /var/www/drupal.org/htdocs/includes/bootstrap.inc on line 490 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/drupal.org/htdocs/includes/database.mysql.inc:172) in /var/www/drupal.org/htdocs/includes/bootstrap.inc on line 491 Community Contact Contribute Downloads Forum Handbooks Support Home » Downloads
Asta doar asa ca fapt divers...Eu am intrat sa vad ce e de capu lui...
EasyPHP merita toata atentia. Merge pe Xp si e mai mult decat suficient pentru aproape orice vrei sa faci, ca incepator si nu numai...
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
E bun, functioneaza sub Win.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)