Da, m-am uitat dupa ea, dar ma baga direct in file manager, fara sa mai bifez nimic.
Iar in cpanel nu vad de unde pot reseta interfata. Stiu ca trebuia sa am undeva jos optiunea asta, dar nu imi apare.
In File Manager ai in dreapta sus Settings.
Folosesti vreun plugin pentru utilizatori? Daca da, incerca sa-l dezactivezi.