vreau să fac un buton de raportare material și am nevoie de javascript.
Am adaugat în header codul urmator :
butonul l-am pus in felul urmator :Cod:<script type="text/javascript"> var URLmovie = window.location.protocol + "://" + window.location.host + "" + window.location.pathname; var URLmovie=URLmovie.replace("::",":"); var openform = 'http://adresaurl.ro/report.php?movie='+URLmovie+''; </script>
Totul este bine, când dau pe buton mă duce la forma de contact iar sus în adresa url este inserat și noul url care îmi trebuie. Problema este că nu îl pot coboră într-un field al contactului - probabil sunt foarte obosit și fac o greșeală pe undevaCod:<a href="#" onclick="MyWindow=window.open(openform,'MyWindow','toolbar=no,location=no,left=50$,top=20%,directories=no,status=no,menubar=no,scrollbars=no,resizable=no,width=1000,height=310'); return false;">Raportează material</a>
Codul pentru raport este :
Iar send-contact este :Cod:<form style="width:400px; padding:10px 20px 10px 20px; line-height:20px;" name="mailer" method="post" onsubmit="return Validate()" action="send-contact.php"> Nume:<br> <input name="name" id="txtname" size="35" maxlength="50" type="text"><br> E-mail:<br> <input name="email" id="txtemail" size="35" maxlength="50" type="text"><br> Link episod (*Nu stergeti):<br> <input name="phone" id="f2" size="35" maxlength="70" type="text"><br> </div><br> <button id="submit" type="submit" name="submitcontact" value="Trimite">Trimite</button> </form>
Vă mulțumesc !Cod:<?php $name = $_POST['name']; $phone = $_POST['phone']; $email = $_POST['email']; if(!eregi ('^[[:alnum:]][a-z0-9_\.\-]*@[a-z0-9\.\-]+\.[a-z]{2,4}$', $email)) { echo "Adresa de email nu este valida"; exit(1); } else { $email = $_POST['email']; echo "Mesajul a fost trimis cu succes!"; } $message = $_POST['message']; $formcontent="De la: $name \nE-mail: $email \nSubiect: $phone \n\nMesaj:\n\n $message"; $recipient = "adresameadeemail@yahoo.com"; $subject = "Raportare problema"; $mailheader = "From: $email \r\n"; mail($recipient, $subject, $formcontent, $mailheader) or die("Error!"); ?>