pare o solutie buna dar ce se intampla daca am ip dinamic.
De fiecare data trebuie sa dau acces pe ip?
pare o solutie buna dar ce se intampla daca am ip dinamic.
De fiecare data trebuie sa dau acces pe ip?
Dupa ce ai modificat in php.ini, ai dai restart la apache ? In /etc/my.cnf cat ai la max_allowed_packet la mysqldump ? Ai incercat si cu bigdump ?
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Nu-i bai insa, asa cum spune si Catalin (crt) nu exista niciun motiv sa nu poti face direct din phpmyadmin, mai ales ca ai access level. Verifica si max_execution_time, max_input_time pe langa upload_max_filesize. Cat iti arata in phpMyadmin la import ? Daca vrei, pot incerca sa te ajut in urmatoarea ora (TW based).
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
in interfata phpmyadmin incearca sa dai Import iar dupa ce da eroarea. Ar trebui sa stie de unde sa reia taskul. Fa de cateva ori pana nu mai da eroarea (adica termina).
La mine a mers in acest fel.
Problema lui este la faptul ca phpmyadmin are nevoie de X Mbs memory, iar cand depaseste o anumita limita, ii da kill /end process. Am setat destul de sus all limits ( ~ 1024MB vs 128Mb default) si degeaba. Cand depasea 128 MB (~130 Mb required) ii dadea eroare. I-am sugerat sa intrebe ce limits are la VPS si in functie de asta sa reincarcam astazi dar inca nu a aparut.
De ce BigDump nu e o soluție? Acesta îți importă aproape linie cu linie, deci nu văd de ce nu ar merge. Nu ar trebui să depășească acel spațiu alocat memoriei.
You need | BigDump: Staggered MySQL Dump Importer
FILES = /cale/spre/sqldump-uri/*
for f in $FILES
do
#comanda pentru sql restore
done
O alta solutie este sa deschizi db-ul pe un port pentru un IP si sa te conectezi remote cu un client de genul celor din mysql gui tools daca nu te simti confortabil cu shell-ul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)