Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 37 din 37

Subiect: Aplicatie de vot in PHP

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Daca e un sondaj doar pentru cei de la FII, poti face vot cu confirmare prin e-mail, la adresa fiecaruia de la facultate. Ca numele contului nu ai cum sa-l iei prin PHP. Si nici prin alt limbaj, banuiesc, ca ar fi prea usor asa.

Daca e pentru toata lumea, din nou, e imposibil.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Daca e pentru toata lumea, din nou, e imposibil.
    Am descris mai sus cum E POSIBIL
    Caut cu jingle.ro.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Nu stochezi IP, stochezi un hash de IP (ex SHA1(IP)), in felul asta votul ramane anonim, in sensul ca nu stii de la ce IP a fost dat un anumit vot, functia nefiind bijectiva, dar cand se incearca o noua votare poti verifica daca SHA1 de IP-ul de la care se incearca a mai fost folosit sau nu.
    Chiar dimineata am citit despre asta pe un forum. Problema se pune ca este posibil ca 2 calculatoare de pe care se face verificarea sa aiba IP-uri diferite, doar clasa fiind aceeasi.

As putea lua totusi lista cu numele tuturor utilizatorilor de pe server insa nu este o solutie. Se vrea mai mult conceperea unui algoritm nu trucuri de programare. Cineva mi-a recomandat asta ca punct de plecare, in caz ca intereseaza pe cineva.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Atunci, cum pot vota 2 persoane de pe acelasi calculator? Sau, eu azi votez de pe laptopul meu personal. Maine ma duc acasa, am desktop acasa, votez si de acolo. Cum ma depistezi? Daca zici ca e posibil.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Problema se pune ca este posibil ca 2 calculatoare de pe care se face verificarea sa aiba IP-uri diferite, doar clasa fiind aceeasi.
    Nu prea are lagatura clasa (daca te referi la clasa de IP), verficarea o faci dupa IP, nu dupa clasa.

Atunci, cum pot vota 2 persoane de pe acelasi calculator? Sau, eu azi votez de pe laptopul meu personal. Maine ma duc acasa, am desktop acasa, votez si de acolo. Cum ma depistezi? Daca zici ca e posibil.
    Asta e genul de problema care se rezolva "best effort", faci tot ce e posibil sa impiedici votul dublu, dar nu trebuie sa garantezi ca nu e nici o posibilitate de trisare. Nu pot vota 2 persoane de la acelasi calculator, nu poti impiedica sa voteze de la calculatoare diferite, nu poti impiedica sa isi sune toti prietenii sa voteze si ei cu ce vrea el si nu poti impiedica sa cumpere voturi de pe seopedia, dar poti intre anumite limite sa depistezi votul dublu. Asta se cere de fapt din ce inteleg eu, sa faci o semnatura din datele pe care le ai, iar singurele datele pe care le ai sunt IP, semnatura browserului, optiunea votata si timestampul votului. Pe astea le ai, cu astea defilezi.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Pai din ce a postat el, se cere o aplicatie prin care un utilizator sa nu poata vota decat o singura data, fie ca o face de acasa fie ca o face de la internet cafe. Si nu il poti pune sa faca nimic altceva decat sa dea click pe "Da" sau "nu".

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Inca nu am primit nici un email.

Bogdan, daca nu ne pricepem stam in banca noastra. Sa nu uitam ca nu totul pe lumea asta consta in rescrierea a 2 articole si aruncarea lor pe un ziar cu 10 cititori, daca tot suntem ironici .
    Scuzati pentru deranj. Era doar o gluma, asa-mi parea problema expusa de dvs. Interesanta si ironia dvs. :-)

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Aplicatie Facebook
    De Popescu Marian în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th February 2011, 12:02
  2. Aplicatie
    De Lucian00 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th May 2010, 00:19
  3. Aplicatie web Fullscreen
    De birkof în forumul Client side
    Răspunsuri: 11