1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Alex Dumitru
Adaugi verificarea cardului bancar. Va fi imposibil sa voteze cu date false, pentru ca nu poate avea un card cu acele date.
Da dar el a zis asta:

Postat în original de
RedHat
Nu este logat si nici logarea cu FB-ul nu este o solutie.
Sa reformulez putin enuntul: un utilizator X intra pe pagina de acasa de la el si voteaza precum ca ii place berea. Acelasi utilizator daca merge la o sala de net nu ar trebui sa poata vota. Utilizatorul X nu va introduce alte date decat votul care este DA sau NU.
Nu se poate. In general daca ai un profesor de-ala batut in cap, e fixat pe o idee si n-ar lasa-o nici de-al draq. Am avut si eu o profesoara data dracu cu care m-am luat la harta din cauza ca i-am facut documentatie direct in cod..Ea saraca voia pagina separata pentru documentare.
Ia intreaba-l pe tovarasul tau profesor... De unde stie el daca de la sala e acelasi utilizator care a mai votat odata sau e Gigel, care s-a dus la sala sa bea o bere cu prietenii si a dat intamplator peste poll? Dai cu banu'?
Singura modalitate cat de cat ok este sa faci validare cu numar de telefon. Despre validare cu cardul nici nu poate fi vorba, e si ilegal sa stochezi astfel de date.
Cred ca enuntul nu se refera strict la introducerea de la tastatura fizica
ci la faptul ca singura informatie pe care trebuie sa o ofere utilizatorul este optiunea pe care vrea sa o voteze.
0 out of 1 members found this post helpful.
d-aia nu mai invata copiii carte-n ziua de azi... ca au profi d-astia... :-) Sau poate, cu adevarat, nu ai reusit sa notezi toate datele problemei. E posibil sa fi fost si vreo "cioaca academica" de genul: "Esti la volan si in fata iti apare o turma de oi si un cioban... Ce alegi sa calci?" Raspunsul, singurul valabil, "frâna"...