Am nevoie de un feed de aș putea prelua clasamentele din fotbal, baschet și alte sporturi pentru toate țările din UE. Am văzut ceva de genul pe clasamente dot net și sunt sigur că nu le updatează manual.
Am nevoie de un feed de aș putea prelua clasamentele din fotbal, baschet și alte sporturi pentru toate țările din UE. Am văzut ceva de genul pe clasamente dot net și sunt sigur că nu le updatează manual.
Am un blog personal nou.
ai pm
In principiu aceste feeduri ar trebui sa fie puse la dispozitie de casele mari de pariuri...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Din pacate, si asta o spun din proprie experienta, nici nu o sa gasesti free decat sub forma de iframe, sau alte balarii.
Daca vreii feeduri, doar platite. Nu mai tin minte exact providerii, caci a trecut ceva vreme de cand am cautat si eu un serviciu similar.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
ia vezi asta: European football leagues tables , nu e feed, dar poate ti-e util.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)