pt romania la fortumo sunt 3 tarife: 0.70E , 2E , 3E (toate+tva)..profit de la 33% pt valoarea cea mai mica, la 36% pt valoarea cea mai mare
pt romania la fortumo sunt 3 tarife: 0.70E , 2E , 3E (toate+tva)..profit de la 33% pt valoarea cea mai mica, la 36% pt valoarea cea mai mare
Inca astept sa il faci public...
Ziceai ca il vom gasi in plugin-urile ptr wordpress ?
Il mai asteptam sau o lasam balta?!
Sa auzim de bine!
O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare
Cika-Bum, nu ai ce sa astepti, gasesti pe siteul fortumo tot ce ai nevoie, inclusiv un fisier sample pt comunicare prin api-ul lor. Restul e treaba de 15-20 minute pt orice programator![]()
Ultima modificare făcută de -Rares-; 14th June 2011 la 15:33.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Il prelucrez putin ca sa-l pot face public si il pun intr-una din urmatoarele seri.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
E gata de downloadat Fortumo + wordpress = bani | Dragoi Ciprian
interesanta chestia asta,as vrea si eu asa ceva
pai e gratis la download pluginul, ai acolo toate informatiile necesare
Kleampa, el doar vana posturi...pariez ca nici nu stie ce face "chestia asta",dar vrea si el...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
chiar bun ,multumesc frumos ,o sa il pun pe noul meu site si sper sa fie de folos.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)