Salutare. De ceva vreme am inceput sa lucrez cu array-ur, iar acum m-am lovit de o problema la un mic script. Am incercat sa ping-uesc ceva servere de jocuri si sa extrag unele informatii, iar acum am ajuns la partea unde extrag fiecare jucator cu numele respectiv scorul jucatorului, insa problema mea este, ca nu reusesc sa colectez din array doar datele de care am nevoie, pentru ca vine un array in alt array si nici nu inteleg prea bine cum e structurat.
Cod PHP:
Array ( [0] => Array ( [id] => [name] => Nume1 [score] => 27 [time] => 4650.625 [gq_name] => Nume1 [score] => 27 [gq_ping] => ) [1] => Array ( [id] => [name] => Nume2 [score] => 15 [time] => 812.421875 [gq_name] => Nume2 [gq_score] => 15 [gq_ping] => ) [2] => Array ( [id] => [name] => Nume3 [score] => 25 [time] => 2870.9921875 [gq_name] => Nume3 [gq_score] => 25 [gq_ping] => ) ) 
Acesta este rezultatul de la print. Am dat de 2 ori foreach la var. diferite si imi ofera rezultate dar mi le ofera ceva de genul 0 Nume1 27 4650.625, insa as vrea sa extrag doar Nume1 si 27 . Acestea fiind numele jucatorului si scorul.
Am incercat prin
Cod PHP:
$array $data['players'];
foreach (
$array as $var){
foreach (
$var as $item )

echo (
"$item ");

insa dupa cum am zis mai sus, rezultatele sunt extrase toate, nu doar ce doresc.
Sper sa intelegeti! Multumesc!