Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: DNS issue

amigo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Locaţie
    Targu-Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    27

Implicit DNS issue

Nu stiam exact unde sa intreb, dar cred ca are legatura cu codul sursa sau e de la hosting. A inceput sa-mi apara in web master tools anumite errori la accesarea crawler-ilor. Mai exact, la anumite pagini la detaliile eroriilor imi apare DNS issue. Ii bai mare? De ce a aparut eroarea?

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Toretic, eroarea iti apare cand nu se poate rezolva dns-ul domeniului. Fie al tau, fie altul, daca iei fisiere din 'extern'. Adica gen tinypic, imghack, embeded content s.a.m.d. Intr-adevar, poate si ceva 'local' de la hosterul tau dar, la fel de bine, poate fi ceva pe traseul dintre crawler si hoster.
    Poate, colegii cu experienta mai mare pe partea de SEO, iti vor spune ce si cum dar personal, pot spune ca nu "ii bai mare" cu eroarea respectiva decat in cazul in care vorbim de downtime semnificativ (1-3 ore), in mod repetat.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

amigo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Locaţie
    Targu-Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    27

Implicit

M-am uitat mai atent si am vazut ca paginiile respective nu au poze in ele sau embed content. Au cateva trimiteri spre alte link-uri, si cam atat. Am trimis mail si la firma de hosting si din cate mi-au spus ei nu au detectat nici o problema la hosting. Ar putea fi o cadere a link-urilor spre care am facut trimitere? Eroarea asta din cate-mi aduc aminte a mai aparut acum vreo doua saptamani la cateva pagini, nu i-am dat deloc atentie, dar dupa cateva zile a disparut eroarea. De ce m-am mirat ca au aparut eroriile e pentru ca paginiile respective erau indexate de mult la Google. Astept sa vad ce zic si altii. Mersi EHR
    Am si eu un blog unde lenevesc...

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu au legatura linkurile afisate cu DNS resolve. Este vorba de contintul paginilor respective. Daca spui ca nu iei imagini din surse externe si ca totul este 'local', cel mai probabil variantele sunt:
    - un peak server load (paginile se incarca foarte greu si daca are setat un timeout de x sec pentru pageload, il poate vedea ca si down)
    - problema de conectivitate intre GTS si crawler. Nu inseamna neaparat ca GTS a fost down, ci ca pe traseul intre serverul de pe care ruleaza crawler si serverul pe care esti gazduit, a aparut o intrerupere si evident nu iti mai 'vedea' paginile ca fiind UP
    - nu ai de ce sa iti faci probleme cu indexarea paginilor, atata vreme cat nu ti le da cu 404 (not found). Tie ti-a dat eroare pentru DNS issue. Nu ? So, chill.. A disparut eroarea, la next crawl cand nu au mai fost probleme. Foarte logic dealtfel.
    Pentru putin.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Cika-Bum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Romania, Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

site-ul tau e sus ? goo.gl/

daca e online, inseamna ca a fost intr-adevar o cadere, si nu cred ca te intereseaza foarte tare unde, doar daca e repetata

chestia este ca crawlerul a trecut peste acele pagini exact in momentul cu pricina

don't worry,
    succes
    O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
    Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. issue refund
    De Shumy în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 18th October 2013, 22:05
  2. jQuery ajaxForm plugin issue
    De CrazyDogster în forumul Client side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th September 2009, 12:39
  3. Issue here
    De Radu V în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 17:32
  4. sitemap issue
    De resahc în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th August 2008, 11:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •