wamp-ul l-ai dezinstalat ? ... sa nu iti fi ramas vreun php.ini prin windows sau prin alta parte.
wamp-ul l-ai dezinstalat ? ... sa nu iti fi ramas vreun php.ini prin windows sau prin alta parte.
Am dezinstalat wamp, am instalat xamp, am curatat registrii, am resetat calc, am cautat php.ini, singurul e in xamp. Am sters si coockiesurile. Nimic. Exact la fel. E posibil sa nu fi scris eu bine htaccess-ul? Desi daca verific un pic, par bine url-urile.
Cod:RewriteEngine on RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} !^localhost$ [nc] RewriteRule ^(.*)$ http://localhost/$1 [R=301,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L]
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
fisierelea alea 2 ses.php si ses2.php nu merg nici acum in xampp ? adica nu iti afiseaza nici un mesaj in ses2.php ?
Atat in EasyPHP cat si in XAMPP sesiunile sunt salvate in subfolderul "tmp" inca de la instalarea celor doua aplicatii si fara a fi necesare alte configurari, de exemplu:
C:\Program Files\EasyPHP\tmp
G:\xampp\tmp
La XAMPP am gasit in folderul respectiv un fisier why.tmp care contine textul "Why this tmp-Folder? PHP need it for saving the Sessions. So please do not delete it!".
Ar trebui sa functioneze. Verifica daca intr-adevar sesiunea s-a deschis corect utilizand functia corespunzatoare din PHP.
Bine, incep sa ma lase nervii.
Am dezinstalat xamp, am sters toate urmele celorlalte servere, am curatat registrii, am resetat, am instalat xamp din nou. Am copiat in htdocs cele 2 fisiere ses si ses2. NIMIC! Pagina goala.
Nu stiu daca acum (la ses2.php) trebuia sa apara in directorul tmp vreun fisier de sesiune, dar nu a aparut nimic.
Daca faci un fisier si bagi in el:
Ce iti apare in sectiunea session ?Cod PHP:<?
phpinfo();
?>
Exact ce ai si tu in attachament.
PS. Bine ca mi-am facut bioritmul din exemplele de la xamp, sa aflu ca azi sunt cu intelectu' la maxim, ca eu zau ca nu ma simt asa![]()
Ultima modificare făcută de Diana; 9th May 2010 la 18:50.
Am testat exemplul cu ses si ses2 si merge perfect. Am atasat intr-un fisier sectiunea de setari [Session] din php.ini (mentionez ca am PHP4, si nu 5). Daca folosesti PHP5 poti sa verifici deschiderea sesiunii cu "echo session_start();" - daca se afiseaza 1 atunci sesiunea s-a deschis, daca afiseaza 0 inseamna ca s-a intamplat o eroare, din diverse cauze (cum ar fi folderul de sesiuni protejat la scriere, sau altceva). Vezi si http://php.net/manual/en/function.session-start.php
P.S. ar mai fi si posibilitatea in care incerci deschiderea sesiunii dupa ce ai trimis ceva spre afisare in pagina (chiar si un caracter spatiu 'uitat' inainte de a incepe scrierea codului php) - in acest caz ar trebui sa primesti un mesaj de Warning privind "headers already sent", dar in functie de setarile privind mesajele e posibil sa nu il primesti...
Ultima modificare făcută de c_n_m; 9th May 2010 la 19:03.
Nici macar echo nu mai afiseaza nimic, orice ar fi dupa echoAm testat exemplul cu ses si ses2 si merge perfect. Am atasat intr-un fisier sectiunea de setari [Session] din php.ini (mentionez ca am PHP4, si nu 5). Daca folosesti PHP5 poti sa verifici deschiderea sesiunii cu "echo session_start();" - daca se afiseaza 1 atunci sesiunea s-a deschis, daca afiseaza 0 inseamna ca s-a intamplat o eroare, din diverse cauze (cum ar fi folderul de sesiuni protejat la scriere, sau altceva). Vezi si http://php.net/manual/en/function.session-start.php
Asta am observat acu 3 zile ca daca bag vreun echo in fata la session_start apare warningul ala.P.S. ar mai fi si posibilitatea in care incerci deschiderea sesiunii dupa ce ai trimis ceva spre afisare in pagina (chiar si un caracter spatiu 'uitat' inainte de a incepe scrierea codului php) - in acest caz ar trebui sa primesti un mesaj de Warning privind "headers already sent", dar in functie de setarile privind mesajele e posibil sa nu il primesti...
Setarile la mine sunt la fel ca la tine. Am instalat xamp si n-am modificat nimic nicaieri, doar am testat cele 2 ses. care nu merg.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)