Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Alternativa baza de date alta decat MqSql

me_suzy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2008
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit Alternativa baza de date alta decat MqSql

salut prieteni, deseori mi se intrerupe severul php de la Cpanel. In sfarsit, norocul meu e ca pana in prezent am paginile in html, fara baza de date in spate.

Dar vreau sa-mi implementez un cms cu baza de date. Voi avea multe pagini, etc. Problema e ca daca se fute php-ul, userii nu vor putea vedea nimic, si astfel pot pierde zilnic (sau de cate ori se intrerupe php-ul) destui.

Bun, intrebarea mea e alta. Exista vreo alternativa la baza de date care sa nu foloseasca php sau mqsql?

tis
    tis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    42
    Posturi
    251
    Putere Rep
    36

Implicit

Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar cam incurci capra cu varza. Nu exista server PHP. PHP e interpretat fie de serverul web fie de un interpretor apelat de serverul web (CGI). Deci nu trebuie sa-ti faci griji ca se Fword serverul PHP.

Cu MySQL intr-adevar se poate intampla sa cada, dar daca ai gazduire la o firma decenta caderile se remediaza inainte sa iti dai seama. Daca vrei sa nu depinzi deloc de MySQL ai putea sa incerci SQLite. Baza de date va fi preluata dintr-un fisier, fara sa existe un daemon care sa poata fi pus in situatii neplacute datorita unui consumator mare.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    36

Implicit

Ai aterizat de pe maidan direct pe forum?

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu cauta alternative la PHP si MySQL pentru ca nu asta e solutia la "problema" ta. Intr-adevar cand ai un website dinamic (nu doar pagini HTML) sunt mai multe lucruri care pot crapa dar avantajele unui site dinamic... ma opresc aici.

Daca ai probleme de hosting le ai din cauza firmei cu care lucrezi, nu din cauza solutiei PHP & MySQL care e cea mai raspandita pe web.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

me_suzy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2008
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

da, scuze nu sunt programatoare de meserie, nu le am asa bine cu php si mysql. Dar am un domeniu, unde uneori cade sau in fine, ceva se intampla ca imi da eroare la php connect, tre sa dau refresh la pagina de 5-6 ori ca sa-si revina. Le-am scris la cei care imi ofera hosting si imi repara, dar imi reapare dupa o vreme. Tot primesc eroarea: "The server is not responding (or the local MySQL server's socket is not correctly configured"

In sfarsit. Deci cu SqlLite imi va putea merge site-ul tot timpul, fara sa se intrerupa din cauza acestei erori?

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de me_suzy Vezi Post
    da, scuze nu sunt programatoare de meserie, nu le am asa bine cu php si mysql. Dar am un domeniu, unde uneori cade sau in fine, ceva se intampla ca imi da eroare la php connect, tre sa dau refresh la pagina de 5-6 ori ca sa-si revina. Le-am scris la cei care imi ofera hosting si imi repara, dar imi reapare dupa o vreme. Tot primesc eroarea: "The server is not responding (or the local MySQL server's socket is not correctly configured"

In sfarsit. Deci cu SqlLite imi va putea merge site-ul tot timpul, fara sa se intrerupa din cauza acestei erori?

1. Dupa numele de utilizator pe care ti l-ai ales si dupa limbajul colorat cu care ai inceput, multi dintre noi presupunem cam de ce ai putea fi de meserie.

2. Hostingul pare de vina. Cade mysql (poate fi separat de serverul web si din cauza asta pagina se incarca pana la prima instructiune de conectare la mysql, dar nu e obligatoriu).

3. SqlLite este o solutie utopica in cazul tau. E de preferat alt hosting. Iesi mai ieftin si scapi mai repede de neplaceri.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 4th March 2010 la 18:45.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    39

Implicit

E ok php cu mysql,probabil siteul tau e pe un server slab sau/si unde mai sunt xxx siteuri si de aia merge greu. Schimba hostingul.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Baza de date clienti - PC
    De Dragos Nicu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th February 2010, 14:19
  2. Link din baza de date
    De Federals în forumul Server side
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th June 2009, 21:58
  3. Baza de date :)
    De Sebastian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th September 2008, 00:05
  4. O alta alternativa de monetizare in romania?
    De Vladucu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 12th April 2008, 22:46
  5. Baza de date
    De eRwin în forumul Server side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 26th August 2005, 10:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii