eu am patito cand am luat un server nou, IP-ul dedicat era in lista de spam si emailurile numai ajungeau nici macar in folderul de spam
eu am patito cand am luat un server nou, IP-ul dedicat era in lista de spam si emailurile numai ajungeau nici macar in folderul de spam
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Salut, Seinfeld!
Problema poate fi de la IP. Verifica IP-ul serverului sa nu apara in vreun blacklist. Eu pentru verificare folosesc doua site-uri Robotex si DNSBL. Daca apare IP-ul serverului intr-unul din astea doua intra pe siteurile blacklisturilor si vezi ce se poate face ca sa fi delistat.
Daca nu apari intr-un blacklist ar trebui sa schimbi metoda de trimitere a mesajelor. Daca trimiti ca nobody mesajul e detectat ca posibil spam datorita headerelor care se adauga la expediere. Foloseste mai bine un cont SMTP. Cu swiftmailer poti trimite foarte usor mesaje folosind un cont SMTP normal, creat din cPanel.
Daca si asa iti ajunge in spam, activeaza-ti DomainKeys si SPF. Ar trebui sa le poti activa din cPanel din sectiunea "Email Authentication".
Daca faci toate astea sigur o sa-ti ajunga mailul in inbox, daca nu e marcat ca spam de catre destinatar. Singurele probleme s-ar putea sa le ai pe Yahoo care au niste filtre foarte ciudate, dar si pe Yahoo creste foarte mult rata de livrare daca urmezi sfaturile de mai sus.
Bune sfaturi, o sa le urmez si eu, mai ales la magazinul online ca acolo e foarte important sa nu ajunga in folderul de spam
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)