@attempt:
Desigur ca e foarte comod sa tinem parolele memorate in programul ftp: doar dam click si gata, ne-am conectat. Asta ofera insa o posibilitate in plus celor care vor sa puna mana pe ele. Parolele sunt pastrate in registry sau intr-un fisier si chiar daca sunt criptate algoritmul e foarte slab. Mai zilele trecute paca vazusem pe cineva care intreba pe un forum din RO de un program de spart parole memorate in programele ftp, desigur ca si le uitase pe ale lui![]()
Eu m-am trezit acum un an ca am niste prOn bagat prin site-urile de la hostgator, hosterul mi-a confirmat ca persoana care s-a conectat a folosit userul si parola mea, fara brute force. Alta posibilitate decat furtul parolei memorate in programul ftp nu am gasit. Recent am primit un email de la un alt hoster prin care avertiza foarte serios asupra riscului de a tine parolele memorate in programul ftp. Dupa acest e-mail am sters in sfarsit parolele din FTP Commander urmand sa le pun la fiecare conectare si sa le sterg imediat dupa.

Răspunde cu citat